Şimdi Ara

facede bir kız var nasıl konuşcam... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: waterloo

dh nin geleceğini kötü görüyorum yaş ortalaması kaça düştü ya?

Yaş ortalamasıyla alakası yok. IQ ortalaması önemli
    AMD Ryzen 7 7800X3D | ZOTAC RTX 4090 AMP Extreme AIRO | GSKILL 2x16GB Trident Z5 Neo RGB 6000MHz CL30 | MSI MPG X670E CARBON | Corsair iCUE H150i ELITE CAPELLIX | Corsair MP600 CORE 1TB M.2 NVMe PCIe x4 Gen4 | SanDisk Ultra 3D NAND 2TB | SanDisk SSD PLUS 2TB | Lian Lİ O11 Dynamic Evo
    Samsung Odyssey Neo G9 49" 240Hz | LG C9 OLED 65" | CORSAIR K70 MK2 Low Profile | Razer DeathAdder V2 Pro | SteelSeries QcK RGB Prism 3XL | HyperX Cloud Flight S
    https://steamcommunity.com/id/katates/
    https://steamplayti.me/ - Steam’de ne oynadığınızı gün gün takip edin!
  • kafam kadar güzel misin de
  • ne olmuş? benimde yaşım 15? ama şu ana kadar ne belli ettim ne birşey yaptım.. evet yaş sınırı konsa forum yararına bende kağarım hesabımı... Ama bu yaptığınız da fazla artık. 15 yaşında olmama rağmen benim de bir seviyem var. tamam bazı yaşıtlarım mantıksız mantıksız bu forumda dolaşıyor olabilir ama.. Söyliyecek laf bulamadım ama...

boşverin yav.. tamam sakinim

edit:
    imla :'(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cashimist! -- 30 Ağustos 2011; 23:55:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kovadogs

quote:

Orijinalden alıntı: achmaster

quote:

SÜBYANCI DETECTED

iyide adamın kendisi sübyan zaten :D

2X DOUBLE SÜBYAN DETECTED

Hayır arkadaşım. Sübyan/sübyan'dan 1 çıkıyor. Yani normal ilişki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: achmaster

quote:

SÜBYANCI DETECTED

iyide adamın kendisi sübyan zaten :D

2X DOUBLE SÜBYAN DETECTED

Hayır arkadaşım. Sübyan/sübyan'dan 1 çıkıyor. Yani normal ilişki.

facede bir kız var nasıl konuşcam...

• alın alın bunu dışarı

Orijinalden alıntı: erocano

ne olmuş? benimde yaşım 15? ama şu ana kadar ne belli ettim ne birşey yaptım.. evet yaş sınırı konsa forum yararına bende kağarım hesabımı... Ama bu yaptığınız da fazla artık. 15 yaşında olmama rağmen benim de bir seviyem var. tamam bazı yaşıtlarım mantıksız mantıksız bu forumda dolaşıyor olabilir ama.. Söyliyecek laf bulamadım ama...

edit:

Sakin ol ergen kardesim , sen artik kocaman adam oldun yakisiyomu boyle laflar

bu hesap 2 kisi tarafindan kullanilmaktadir/psn id:kewl_dude1
  • quote:

Orijinalden alıntı: appachii

27 yaşında bi amcan olarak yazıyom.Hele daha dur çavuşu tokatlama dönemlerin bu aralar.Levelleri öle birden atlamak yok.

bana mı dedin hocam?

ne olmuş? benimde yaşım 15? ama şu ana kadar ne belli ettim ne birşey yaptım.. evet yaş sınırı konsa forum yararına bende kağarım hesabımı... Ama bu yaptığınız da fazla artık. 15 yaşında olmama rağmen benim de bir seviyem var. tamam bazı yaşıtlarım mantıksız mantıksız bu forumda dolaşıyor olabilir ama.. Söyliyecek laf bulamadım ama...

edit:

Eve sende yaşıtların gibi mantıksız konular açıyorsun. O ne muhabbet lan? "Slm kanki xD"

Edit: Konu sahibi sandım kusura bakma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nihilous -- 31 Ağustos 2011; 0:34:06 >

quote:

27 yaşında bi amcan olarak yazıyom.Hele daha dur çavuşu tokatlama dönemlerin bu aralar.Levelleri öle birden atlamak yok.

bana mı dedin hocam?

yok konu sahibine.ama beğendiysen al senin olsun yeğenim.
  • Arkadaş "garı garı garı garı" diye dolaşmaya başlamış şimdiden iltifatlar sıralanmış sakin ol şampiyon böyle yaparsan kaçırırsın kızı

quote:

quote:

bana mı dedin hocam?

hocam tamam yaşımız küçükte bizimde düzgün bi forumda takılma hakkımız yok mu? Burda ben "15 yaşındaym lağınn" diye bağırmasam belki de kimse anlamıycaktı

• genelde bizler sohbetten konuşuruz sizin oralarda bilemiycem aradada mesaj attığım oluyor
    bu mesajda yazılanların hiçbiri doğru değildir. mesaj içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bana mı dedin hocam?

hocam tamam yaşımız küçükte bizimde düzgün bi forumda takılma hakkımız yok mu? Burda ben "15 yaşındaym lağınn" diye bağırmasam belki de kimse anlamıycaktı

tabi hakkın var ama kurunun yanında yaş da yanıyo be gülüm.Sizin ebeveyinler geliyo buraya kız elimi tuttu bende bi hareketlenme oldu , yok ahmet silgimi çaldı , yok denge bilekliği taktım 5 kişiye daldım gibi konular açıyo.Bizde adamları tek tek tespit edemeyeceğimizden bu yaş grubuna o gözle bakıyoruz.Sen aklı başında akıllı efendi bi çocuk olabilirsin ama yaşım 15 dedim mi hele bi dur derler.Ama buna üzülme , bende senin yaşındayken sokağa çıktığımda şimdi benim yaşımda olanlar bakkala gönderiyodu.tıpış tıpış gidiyoduk.Sen büyüğünü say , küçüğünü sev , bi gün meyvesini toplarsın.

• quote:

SÜBYANCI DETECTED

kendiside subyan zaten :D gayet normal şoyle diyelim azgin subyen :D

quote:

quote:

quote:

quote:

bana mı dedin hocam?

tabi hakkın var ama kurunun yanında yaş da yanıyo be gülüm.Sizin ebeveyinler geliyo buraya kız elimi tuttu bende bi hareketlenme oldu , yok ahmet silgimi çaldı , yok denge bilekliği taktım 5 kişiye daldım gibi konular açıyo.Bizde adamları tek tek tespit edemeyeceğimizden bu yaş grubuna o gözle bakıyoruz.Sen aklı başında akıllı efendi bi çocuk olabilirsin ama yaşım 15 dedim mi hele bi dur derler.Ama buna üzülme , bende senin yaşındayken sokağa çıktığımda şimdi benim yaşımda olanlar bakkala gönderiyodu.tıpış tıpış gidiyoduk.Sen büyüğünü say , küçüğünü sev , bi gün meyvesini toplarsın.

Sağol hocam cidden içimi rahatlattın. iyi forumlar

• H
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.