Şimdi Ara

facebooktaki bir fotoyu iphone'a kaydetmek+whatsapp hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Face'teki bir fotoyu veya netten gezerken gördüğüm bir fotoyu iphone4üme nasıl atarım?bir yerde görmüştüm,fotonun üstüne basılı tutunca kaydet çıkıyor ama facete denedim denedim olmadı.
    Birde whatsapp uygulaması ücretli mi?app storede 0.99 $,parası sorun değilde ben kredi kartsız id açmıştım o sıkıntı oldu

• Fotonun üzerine 2 saniye basılı tuttun mu görüntü kaydet seçeneği çıkıyor ve ayrıca home ile üstteki power tuşuna aynı anda bastığında screen shot almaktadır cihaz bilginize..
    Whatsapp uygulaması ücretlidir , hesap ayarlarınaza girip kredi kartınızı tanımlayabilirsinz.
  • yalnız facebookta fotonun üstüne basılı tuttuğumda hiçbir şey olmuyor.ama ilgisi varmıdır bilmiyorum telefon jailbreaksiz
  • O zaman home ve power tusuna 1-2 saniye basin cekin, o zaman mevcut ekran goruntusunu alacaktir,eger kredi kartsiz apple id tanimladiysaniz whatsapp yuklemeniz mumkun degil(jailbreak yapip installoustan indirme secenegi haric) yada whatsapp bi aralar free olmustu bircok kisi indirmisti forumdan boyle bir durumu bekleyebilirsiniz
  • facebook un son sürümünde fotografa bakarken sol alttaki oka tıklarsanız fotoyu kaydet seçeneği çıkıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kedidirokedi

yalnız facebookta fotonun üstüne basılı tuttuğumda hiçbir şey olmuyor.ama ilgisi varmıdır bilmiyorum telefon jailbreaksiz

@redbull35 arkadasimin dedigi disinda, facebooka safari uzerinden m.facebook.com uzerinden girin oyle halledin. belirtildigi uzere iki saniye basili tutunca gerekli secenek cikiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbull35

facebook un son sürümünde fotografa bakarken sol alttaki oka tıklarsanız fotoyu kaydet seçeneği çıkıyor
    Tamamdir bu yöntemle sorun çözüldü teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.