Şimdi Ara

Facebookta paylaşılan bşr videoyu nasıl bilgisayara indirebilirim acaba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bi bilgisi olan paylaşırsa sevinirim video şöyle birşey bi adam 4 ulusun günlük yaşamını sessiz bir şekilde anlatıyor youtubede ben bulamadım videonun tam ismini bilipde link verirseniz sevinirim.

• Eğer Firefox kullanıyorsan Video Download Helper eklentisini yükle.
  • real player yüklediğin takdirde nette bulunan tüm flash videolarda sağ üst köşede "download this video" gibi bi ibare çıkar ona tıklayıp rahatlıkla indirirsin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Atakan.A

Eğer Firefox kullanıyorsan Video Download Helper eklentisini yükle.

+567685467896896789789787984654324789789 kesinlikle katılıyorum bende forumdan bi arkadaşın tavsiyesi üzerine indirmiştim (Allah ne muradı varsa versin onun) heryerde iş görüyor menet eklenti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeVaX -- 29 Aralık 2008; 22:21:24 >
  • arkadaslar bende firefox a ''greasemonkey'' diye bi eklenti ekledim ama script ler falan biseyler yaziyo nasil facebooktan video indiricem anlayamadim.. yardim edermisniz acaba??

nedir bu video download helper eklentisi nasilcalisir.. link verebilirmisiniz indrimek icin..
  • realplayer la netteki bütün videoları indirabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: HyperioИ

real player yüklediğin takdirde nette bulunan tüm flash videolarda sağ üst köşede "download this video" gibi bi ibare çıkar ona tıklayıp rahatlıkla indirirsin..

Aynı durum internet download manager programında da oluyor.Fakat bazen üstte ibare olarak çıkmıyor.Videonun olduğu sayfada boş bir alana sağ tık yaptığımızda download this video with IDM görüyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • internet download manager ile indirebilirsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Atakan.A

Eğer Firefox kullanıyorsan Video Download Helper eklentisini yükle.

• google a feysbuktan vidyo indirmek diye yaz, bütün hazine orda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.