Şimdi Ara

facebookta kapitalizm oynayan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler tekirdağda manav açtım kiraz yok satmaya bende şarköy üzümü satıyorum ama çok az satılıyor maliyeti farketmeden kapış kapış giden meyve-sebze hangisidir? limon iyi gibi ama daha hızlı satılan varmı? domatesmi satmalıyım limonmu? bide gelişme taktiği söylermisiniz özelden linkte atabiliriz çalışmak için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E35D290C4 -- 27 Haziran 2015; 13:01:45 >

• Cilek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba

Ben Ekşiciyim o yüzden komunizm oynuyorum

İyi forumlar.

Not: Ekşici değilim ironi yaptım.
  • İstanbul'da 4x Kuyumcu al, her dükkanda ikişer slotta gümüş bilezik, diğer iki slotta da saat ve altın yüzük sat. Otomatik alıma ayarla, en düşük kalite yüzde 0 olsun de, 1-2 gün oyuna girmene bile gerek yok. Yeterinde para birikince böyle bir kuyumcu daha aç ve aynı şeyleri tekrarla. Şu an iki kuyumcum bir tekel bayim var, 2 gün oyuna girmedim ve 18 bin liradan 584 bin liraya çıkmış param. Unutmadan seminerlere de para yatır, satış oranın artar. Örneğin bir dakikada 1 bilezik satarken seminerlerde 2-3 seviye atlayınca bu sayı 5'e 6'ya çıkıyor. Çok yararlı yani.

Buradan birinin Kapitalizm oynayacağı hiç aklıma gelemzdi doğrusu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anıl Torun

İstanbul'da 4x Kuyumcu al, her dükkanda ikişer slotta gümüş bilezik, diğer iki slotta da saat ve altın yüzük sat. Otomatik alıma ayarla, en düşük kalite yüzde 0 olsun de, 1-2 gün oyuna girmene bile gerek yok. Yeterinde para birikince böyle bir kuyumcu daha aç ve aynı şeyleri tekrarla. Şu an iki kuyumcum bir tekel bayim var, 2 gün oyuna girmedim ve 18 bin liradan 584 bin liraya çıkmış param. Unutmadan seminerlere de para yatır, satış oranın artar. Örneğin bir dakikada 1 bilezik satarken seminerlerde 2-3 seviye atlayınca bu sayı 5'e 6'ya çıkıyor. Çok yararlı yani.

Buradan birinin Kapitalizm oynayacağı hiç aklıma gelemzdi doğrusu :D

seviye 1 im yıldızları bitirdim iflas ede ede kuyumcu alamıyorumki nasıl gelişebilirim hiç manavcılık yaptınmı?

• Manav ile başladım işe zaten, satılan bütün meyve-sebzeleri denedim, aralarından en çok alınan zeytin. Satabildiğin en yüksek fiyatı bazılarına göre daha azda olsa alınma oranıyla aradaki farkı kapatıyor ve hepsinden daha çok para kazandırıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anıl Torun

Manav ile başladım işe zaten, satılan bütün meyve-sebzeleri denedim, aralarından en çok alınan zeytin. Satabildiğin en yüksek fiyatı bazılarına göre daha azda olsa alınma oranıyla aradaki farkı kapatıyor ve hepsinden daha çok para kazandırıyor.

Hocam kesinlikle satılır dimi? bazıları 15 dk bekliyosun ya hani 3-4 tane falan satılıyor... bide toplu alıyorum yani sıkıntı yıldızda kalmadı eminmisiniz yani? iflas edip yenidende başlayamam son yani?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Satar elbet, ben zeytin işinden şimdi kuyumculuğa girişti isem sende yaparsın aynısını. İstanbul'da kur, ayrıca iflas et deme, ne gerek var iflas etmeye boşuna ? Kredi de çekme bak onu söyleyeyim baştan.
  • Gerçek manav açtığını sandım bi an

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

Gerçek manav açtığını sandım bi an

+1
    El altından şarköy şarabı sat demeye hazırlanmıştım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.