Arkadaşlar mobil onaylama için kod gönder dedim dh tarzı birşeydir kontor gitmez diye telefona kod gönderdi ama altında ücretlendirilir gibi birşey yazıyo, girmedim daha profilde sag üst köşede duruyor hala 1 bekleyen mobil onaylama diye, kaç kontor gider bundan girsem birde tek seferdemi gider yoksa belirlikli aralıklarla kontor eksilirmi bilen varmı?
Bence uzak dur o gereksiz ayarlardan .. ciddiyim ..
Ya zaten ücretsiz sandım ilk kontor gidecegini sonra anladım. Bilen varsa söylesin birde ben bunu isteklerden nasıl kaldıracam gizle var oraya tıklayacam sanırım.
Ben 1 yıl önce onaylamıştım zaten. Kontör falan gitmiyor...
Hadiya gelen mesajda öyle demiyorda ondan süphelendim bende standart ücretlendirme yapılabilir mi o tür birşey diyor neyse konu saglama alınasıya kadar gizleyelim gitsin.
bende yapmıştım ama bi extra ödeme oldumu bilmiyorum..
quote:
Orjinalden alıntı: Revenge®
Hadiya gelen mesajda öyle demiyorda ondan süphelendim bende standart ücretlendirme yapılabilir mi o tür birşey diyor neyse konu saglama alınasıya kadar gizleyelim gitsin.
1 yıl önce yaptım diyorum daha ne konu sağlama alınsın diyorsun? Kontör gitmiyor işte yalan mı söyleyeceğim?
bişey olmaz merak etme ya ben de ilk gördüğümde yapmıştım her adam eklediğinde resim kodu soruyodu yoksa
quote:
Orjinalden alıntı: aLTuu
quote:
Orjinalden alıntı: Revenge®
1 yıl önce yaptım diyorum daha ne konu sağlama alınsın diyorsun? Kontör gitmiyor işte yalan mı söyleyeceğim?
Tersten anlama şaşırdıgımdan hadi ya dedim, yalan söylüyosun falan demedim, ayrıca 1 yıl içinde degisiklikte olmuş olabilir siteler büyüyünce ne yapcakları belli olmaz bunun çok örnegi var. Neyse konuyu uzatmaya gerek yok cevabı aldım ben.
gitmiyor nde yaptım
quote:
Orjinalden alıntı: acheron
bişey olmaz merak etme ya ben de ilk gördüğümde yapmıştım her adam eklediğinde resim kodu soruyodu yoksa
evet benide gıcık etti o yüzden göderiym dedim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme