Şimdi Ara

facebookdaki mobil onaylama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mobil onaylama için kod gönder dedim dh tarzı birşeydir kontor gitmez diye telefona kod gönderdi ama altında ücretlendirilir gibi birşey yazıyo, girmedim daha profilde sag üst köşede duruyor hala 1 bekleyen mobil onaylama diye, kaç kontor gider bundan girsem birde tek seferdemi gider yoksa belirlikli aralıklarla kontor eksilirmi bilen varmı?

• Bence uzak dur o gereksiz ayarlardan .. ciddiyim ..
  • Ya zaten ücretsiz sandım ilk kontor gidecegini sonra anladım. Bilen varsa söylesin birde ben bunu isteklerden nasıl kaldıracam gizle var oraya tıklayacam sanırım.
  • Ben 1 yıl önce onaylamıştım zaten. Kontör falan gitmiyor...
  • Hadiya gelen mesajda öyle demiyorda ondan süphelendim bende standart ücretlendirme yapılabilir mi o tür birşey diyor neyse konu saglama alınasıya kadar gizleyelim gitsin.
  • bende yapmıştım ama bi extra ödeme oldumu bilmiyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Revenge®

Hadiya gelen mesajda öyle demiyorda ondan süphelendim bende standart ücretlendirme yapılabilir mi o tür birşey diyor neyse konu saglama alınasıya kadar gizleyelim gitsin.

1 yıl önce yaptım diyorum daha ne konu sağlama alınsın diyorsun? Kontör gitmiyor işte yalan mı söyleyeceğim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bana öyle bişey gelmedi
  • bişey olmaz merak etme ya ben de ilk gördüğümde yapmıştım her adam eklediğinde resim kodu soruyodu yoksa
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLTuu

quote:

Orjinalden alıntı: Revenge®

Hadiya gelen mesajda öyle demiyorda ondan süphelendim bende standart ücretlendirme yapılabilir mi o tür birşey diyor neyse konu saglama alınasıya kadar gizleyelim gitsin.

1 yıl önce yaptım diyorum daha ne konu sağlama alınsın diyorsun? Kontör gitmiyor işte yalan mı söyleyeceğim?

Tersten anlama şaşırdıgımdan hadi ya dedim, yalan söylüyosun falan demedim, ayrıca 1 yıl içinde degisiklikte olmuş olabilir siteler büyüyünce ne yapcakları belli olmaz bunun çok örnegi var. Neyse konuyu uzatmaya gerek yok cevabı aldım ben.

• gitmiyor nde yaptım
  • quote:

Orjinalden alıntı: acheron

bişey olmaz merak etme ya ben de ilk gördüğümde yapmıştım her adam eklediğinde resim kodu soruyodu yoksa

evet benide gıcık etti o yüzden göderiym dedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.