Şimdi Ara

Facebooka virüs bulaşmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • profil resmini değiştirdim ardından, benim profili görüntüleyenler hata ile karşılaştı yazıyor bir kaç kişi ise virüs olduğunu gösteren bir bildirim gösterdi. Virüs den temizlemek için tıkla dedi bende tıkladım ve bir kaç tane virüs buldu kimisinde kredi kartı bilgilerinizi 3. kişiye gönderir diyordu

Daha önceden böyle hata ve virüs ile karşılaşan var mı? Virüsü temizledim gibi ama başka yapmam gereken birşey var mı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan99 -- 21 Şubat 2009; 19:11:15 >

• ya o antivirüs şeysi doğrumu gerçekten? Yoksa bildiğimiz facebook spamlarındanmı?
  • bilen bir arkadaş açıklık getirebilirmi bendede var bunlardan
  • 5, 6 tane tanımadığım sexi görünümlü kızlar eklemişti sanırım onların yüzünden bulaştBakıyorum o kızları hergün ekleyen 8, 10 kişi çıkıyor. Arkadaşlarımda tanımadığım ne kadar kişi varsa silecem
  • quote:

Orjinalden alıntı: Göktuğ AYAS

bilen bir arkadaş açıklık getirebilirmi bendede var bunlardan

Abi ne bu ya profili bi açtım 30 tane bildiri kişiler profiliniz görüntüleyemiyo hata var diye haydaaa ne oluyo yaa
  • Yahu dur, Facebooktaki sayfana virüs bulaşma ihtimali yoktur sanmıyorum, hemen celallenme dediğim gibi uygulamayı yutturmak için yapılmış bir spamda olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ultrAslan99

bir kaç kişi ise virüs olduğunu gösteren bir bildirim gösterdi. Virüs den temizlemek için tıkla dedi bende tıkladım ve bir kaç tane virüs buldu kimisinde kredi kartı bilgilerinizi 3. kişiye gönderir diyordu

O virüs temizleme bildirimlerinin de başlı başına virüs olduğunu biliyorsundur umarım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 21 Şubat 2009; 19:24:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rus Trojan Virüsü
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yutturmak için yapılmış
    Hata falan yok inanmayın.
  • virüs yok. siz akıllılık edip sil virüslerimi deyince sizin arkadaşlarınıza da sizde virüs var diyor. onların arkadaşlarına falan gidiyor. böylece bilgilerinize ulaşıyorlar.http://www.facebook.com/editapps.php sayfasına tıklayın ve engelleyin. arkadaşlarınızı bilgilendirin. bunun hatalısı da bana geldi. işlem bittiğinde kontrol etmem için arkadaşlarıma gitmek isteyince anladım.
  • Beyler notificationsta bu gelen şeyleri silerken Report Spam yaparsanız birdaha böyle mesajlarla karşılaşmıyormuşsunuz. Bilginize.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::

quote:

bir kaç kişi ise virüs olduğunu gösteren bir bildirim gösterdi. Virüs den temizlemek için tıkla dedi bende tıkladım ve bir kaç tane virüs buldu kimisinde kredi kartı bilgilerinizi 3. kişiye gönderir diyordu

O virüs temizleme bildirimlerinin de başlı başına virüs olduğunu biliyorsundur umarım?

aklıma o geldi ama yine bi taratayım dedim ardından bu eklentiyi kaldırdım
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::

quote:

aklıma o geldi ama yine bi taratayım dedim ardından bu eklentiyi kaldırdım

İnanma kardeşim böyle şeylere... Bunların hepsi virüslü reklamlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.