Şimdi Ara

Facebooka Giriş Yapamıyorum Yardım Edin..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Facebook üyeliği açtım 2 gün oldu mobilden filan onayladım hesabı.Şimdide hesabın geçiçi olarak kitlendi yazıyor.Devam et diyorum.Bu hesabın sahibi olduğunu doğrulamak için lütfen şu fotoğraflarda etiketlenmiş insanların kim olduklarını belirt. Soruların birinin cevabından emin değilsen, lütfen Geç'e tıkla.Arkadaşlar Facebooka 2 gün önce katıldım ben nerden bilcem kimin ne fotoda etiketlendiği.MOMİL YÖNTEMLE DOĞRULAMA VARMIS FAKAT BENDE SADECE ARKADASLARINI TANI VAR MOBİL DİYE BİR BUTON YOK.Gelirmi arkadaslar mobilden onayla diye lütfen yardım

Facebooka Giriş Yapamıyorum Yardım Edin..

• O seçeneğe tıklayınca sana arkadaş listende bulunanların resimlerini sunuyor, sende onların isimlerini biliyorsun. Yani anlayacağın zor bir şey yok.

Soruna gelecek olursak; mobil doğrulama diye bir şey gelmez oraya ama illa yok ben tanıyamam arkadaşlarımı diyorsan Facebook ile iletişime geçip sorununu dile getir (sonuca ulaşacağını sanmıyorum).
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldenWind

O seçeneğe tıklayınca sana arkadaş listende bulunanların resimlerini sunuyor, sende onların isimlerini biliyorsun. Yani anlayacağın zor bir şey yok.

Soruna gelecek olursak; mobil doğrulama diye bir şey gelmez oraya ama illa yok ben tanıyamam arkadaşlarımı diyorsan Facebook ile iletişime geçip sorununu dile getir (sonuca ulaşacağını sanmıyorum).

Arkadaş belli ki facebook fakelerinden. Tanımadığı onlarca kişiyi ekleyince doğal olarak hangi fotoğrafın kime ait olduğunu bilmiyor. O hesap gitti geçmiş olsun.
  • Facenin senden istediği arkadaşlarını tanıman ama yukarıdaki arkadaşın dediği gibisin muhtemelen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hep iletişime geçiyolarda çoğu insan çözüme ulaşamıyor
  • yok arkadaşlar o hesap felan gitmedi... açın bir fake hesap o isimleri soy isimleri yazın biraz uğrastıracak ama sonuca varacaksınız. kolay gelsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.