Şimdi Ara

FACEBOOK VİDEOLARININ URL LERİNİ NASIL ALABİLİRİZ PAYLAŞIM İÇİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
17.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ???



  • üstteki adres satırından?


  • koptum
  • Adam gayet açık bir soru sormuş ama siz yanlış anlamış bir de dalga geçmişsiniz. Neyse ben anlatayım. Facebook da videolar upload edildikten sonra mp4 olarak convert edilir.

    Facebook da begendiğin bir videonun olduğu sayfada kaynağı görüntüle yaparak kaynak koduna bakabilirsin.
    örnek

     FACEBOOK VİDEOLARININ URL  LERİNİ NASIL ALABİLİRİZ PAYLAŞIM İÇİN


    Sitenin kaynak kodu içinde mp4 olarak arama yaparsan videonun urlsini bulabilirsin.

    Örnek
     FACEBOOK VİDEOLARININ URL  LERİNİ NASIL ALABİLİRİZ PAYLAŞIM İÇİN



    Sonuç:











  • quote:

    Orjinalden alıntı: Kuva-i milliye

    Adam gayet açık bir soru sormuş ama siz yanlış anlamış bir de dalga geçmişsiniz. Neyse ben anlatayım. Facebook da videolar upload edildikten sonra mp4 olarak convert edilir.

    Facebook da begendiğin bir videonun olduğu sayfada kaynağı görüntüle yaparak kaynak koduna bakabilirsin.
    örnek

     FACEBOOK VİDEOLARININ URL  LERİNİ NASIL ALABİLİRİZ PAYLAŞIM İÇİN


    Sitenin kaynak kodu içinde mp4 olarak arama yaparsan videonun urlsini bulabilirsin.

    Örnek
     FACEBOOK VİDEOLARININ URL  LERİNİ NASIL ALABİLİRİZ PAYLAŞIM İÇİN



    Sonuç:











    eyvallah kardeşim üsttki 2 densize de kapak olsun verdiğin cvp. yüreğine sağlık












  • Ağa ben yaptım ama açılmıyor ne iş:) Birde Dh dışında nasıl çalışacak bu. Embed kodu almak için linki yapıştırıyorum. Kabul etmiyor. Operada illegal url hatası veriyor. Dediklerini aynen yaptım hiçbir yanlışlık yok. Bu url yi nasıl kullanılabilir hale getiririz..?
  • Konuya yeni girdiğim için anca görebildim. Belki okursun diye sorunu cevaplıyayım.

    Facebooktan video url sini benim tarif ettiğim gibi almışsın burada sorun yok. Ama sen DH ye url yı yapıştırırken DH Video etiketini yanlış kullanmışsın.

    Video Url sini [DHVideo=] [DHVideo=] etiketleri arasına yazdığından dolayı video dh de görüntülenememiş. Normal de [DHVideo=] etiketinin içine = işaretinden sonraki yere yapıştırman lazım.

    Örnek

    [DHVideo=adresi buraya yazacaksın.]

    Operanın illegal url hatası verme sebebi ise linkte ascii karakterler olmasından başka bişey değil.

    Bu adresteki http%3A%2F%2Fvideo.ak.facebook.com%2Fvideo-ak-sf2p%2Fv2685%2F204%2F102%2F63119284370_18856.mp4 ascii işaretler normalde bir karaktere tekabul ediyor.

    Adresteki %3A : işareti olması gerekiyor. %2F ise / işareti olması gerekiyor.

    Yani adresihttp://video.ak.facebook.com/video-ak-sf2p/v2685/204/102/63119284370_18856.mp4 olarak yazarsan opera illegal url olarak algılamaz.

    Embed olayına gelince o çok uzun bir anlatım gerekir. Şimdilik bu bilgiler işini fazlasıyla görür. Her foruma video embed yapamazsın.




  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster








  • Ya Böyle mi ? Gerek olmadı :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.