Arkadaşlar böyle bir konu açıldı mı görmedim ama iTunes da bugün facebook video player gördüm. videoları açıyormuş ve bir Türk arkadaş yapmış. deneyen var mı?
tek dikkat edilmesi gereken konu videonun üstüne değilde ismine tıklayınca açıyormuş. 1.99$ herkes almaya değer diyor.ne dersiniz?
video açıyor evet..
Ben bu program ile ilgili bir konu açmıştım ama silinmiş...
Ayrıca pek kullanışlı değil, her videoyu açmıyor.
facebooka yüklenmiş hiç bir videoda sorun yaşamadım.gayet güzel çalışıyor.yalnız ben direk facebook sayfasından videoları açamadım.illaki videonun linkine girip oradan açmam gerekti.bu da anasayfanıza döndüğünüzde kaldığınız yer çok gerideyse sorun olabiliyor
ben yukledım flash player yuklenmesı gerekıyor dıye lınk cıktı vıdeonun ustunde.
lınke tıkladım adobenın sayfasına yonlendırdı
adobe sayfasında da cıhazınız ıcın flash player mevcut degıl yazıyor:S
Facebook reloaded uygulaması ile videoları izleyebilirsiniz. Tavsiye ederim pratik bir uygulama.
gayet başarılı bi uygulama.. önemli bi açığı kapatmış
quote:
Orijinalden alıntı: *AXI*
ben yukledım flash player yuklenmesı gerekıyor dıye lınk cıktı vıdeonun ustunde.
lınke tıkladım adobenın sayfasına yonlendırdı
adobe sayfasında da cıhazınız ıcın flash player mevcut degıl yazıyor:S
Yukarıda diğer arkadaşların da söyledii gibi, videonun üstüne değil ismine dokunmanız gerekiyor.
Programın sahibi bir Türk arkadaşlar onuda unutmayalım , satın alalım lütfen
quote:
Orijinalden alıntı: sariyeron
Facebook reloaded uygulaması ile videoları izleyebilirsiniz. Tavsiye ederim pratik bir uygulama.
ben böyle bir uygulama görmedim:S
quote:
Orijinalden alıntı: realbrutal
quote:
Orijinalden alıntı: sariyeron
ben böyle bir uygulama görmedim:S
uygulama güncelleme çıkacağı için storedan kaldırılmış.bu da bir türk uygulaması ama video playere 10 basar söyleyim.hem video izletiyo hem videp upload edebiliyorsunuz hem de facebookta ne varsa herşeyi yapabiliyorsunuz
bende kullanıyorum bu programı.. ayar kısmından otomatik oynat diyip videonun linkine tıklarsanız kendi kendine baslıyor oynatmaya.. yapımcısının da Turk oldugunu goz onunde bulundurarak crackli yerine 2 dolar verip satın almamız bu ve bunun gibi gelistiricilere gereken tesviki vermemiz gerektigini dusunuyorum
quote:
Orijinalden alıntı: underwater
bende kullanıyorum bu programı.. ayar kısmından otomatik oynat diyip videonun linkine tıklarsanız kendi kendine baslıyor oynatmaya.. yapımcısının da Turk oldugunu goz onunde bulundurarak crackli yerine 2 dolar verip satın almamız bu ve bunun gibi gelistiricilere gereken tesviki vermemiz gerektigini dusunuyorum
aynen hocam katılıyorum...
bende satın aldım ve senin dedigin sekilde sorunsuz kullanabiliyoruz videonun üzerine tıkladıgınızda flash player hatası alırsınız bu yüzden linkine tıklayın + otomatik oynatma seçenegi acık olsun
süper bir program bütün videoları sorunsuzca açıyor ve beğendiğiniz videoları favori listenize atıyor bence iphone'nun tek eksiği facebooktaki videoları açamyıro olulşuydu bu programla bu eksik giderilmiş.
Kim yaptıysa emeğine sağlık 1.99$'ın her kuruşunu hak ediyor.
ya arkadaşlar ituneste bi b.klar yaptım telefonumdaki tüm programları sildi ücretli satın aldıgım programlar vardı onlarda gitti, şimdi tekrar yüklemek istiyorum ama tekrarmı satın almamız gerek? facebookdaki video programını mesela parayla almıştım.
quote:
Orijinalden alıntı: GLOCK-19
ya arkadaşlar ituneste bi b.klar yaptım telefonumdaki tüm programları sildi ücretli satın aldıgım programlar vardı onlarda gitti, şimdi tekrar yüklemek istiyorum ama tekrarmı satın almamız gerek? facebookdaki video programını mesela parayla almıştım.
Hayır. İsteseniz de tekrar satın alamazsınız zaten. İkinci yükleme bedavadır.
tamam teşekkür ederim yüklediğim dediğiniz gibi ücretsiz yükledi
Bende cracklisini netten indirmiştim keske satın alsaydım
quote:
Orijinalden alıntı: hakannn1907 Bende cracklisini netten indirmiştim keske satın alsaydım
e sil onu sonra gir appstore a satın al abi destek vermek istiyorsan :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme