Şimdi Ara

Facebook ve Msn şifrelerini bulduğum kişiye çaktırmadan hesapları elimde nasıl tutabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde bir arkadaşımın facebook ve msn şifreleri mevcut. Bir kaç ay sonra şifresini değiştirse bile onun hesabına tekrar ulaşmak için ne yapabilirim? Şifresini kendim değiştirmek istemiyorum fakat kendisi değiştirince tekrar hesabına erişmek istiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim?

Aklıma şöyle birşey geldi. Gizli sorunun cevabını değiştirip soruyu aynı bırakmak istiyorum ama soruyu değiştirmek istediğimde bana verdiği seçeneklerde aynı soru yok?..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cCc_lollol_cCc -- 25 Mayıs 2012; 16:15:41 >

• Şifreyi değiştirisen çocuk ölür de.
  • Bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle
    æææææææaaeaae

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hotmail hesabına 2. mail olarak bildiğin bir mail adresini ver eğer değiştirirse oraya mail yollatırsın yada gizli sorunun cevabını değiştir değiştirirse yine oradan alırsın ama bu sefer olayı anlar. şifreyi değiştirirse kırmadan öğrenmen çok zor olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

hotmail hesabına 2. mail olarak bildiğin bir mail adresini ver eğer değiştirirse oraya mail yollatırsın yada gizli sorunun cevabını değiştir değiştirirse yine oradan alırsın ama bu sefer olayı anlar. şifreyi değiştirirse kırmadan öğrenmen çok zor olur

Aklıma şöyle birşey geldi. Gizli sorunun cevabını değiştirip soruyu aynı bırakmak istiyorum ama soruyu değiştirmek istediğimde bana verdiği seçeneklerde aynı soru yok?..
  • Up
  • bir arkadas dediğin sakın manitan olmasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kill_them_all

bir arkadas dediğin sakın manitan olmasın

Facebook ve Msn şifrelerini bulduğum kişiye çaktırmadan hesapları elimde nasıl tutabilirim?

• ie de giriş yap hesaba giriş yaparken oturumum sürekli açık tut de o zaman şifreyi değiştirse dahi hesaptan atmaz seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: pc.eLves

ie de giriş yap hesaba giriş yaparken oturumum sürekli açık tut de o zaman şifreyi değiştirse dahi hesaptan atmaz seni

Nasıl yani? Ciddi misin?
  • tabikide ciddiyim istersen dene ie de kendi hesabını aç oturumu sürekli açık tut sonra oturum kapatmadan chromeden gir şifreni değiştir ie de girdiğinde hala hesabının açık olduğunu göreceksin :)
  • quote:

tabikide ciddiyim istersen dene ie de kendi hesabını aç oturumu sürekli açık tut sonra oturum kapatmadan chromeden gir şifreni değiştir ie de girdiğinde hala hesabının açık olduğunu göreceksin :)

Peki hesabın sahibi de ie kullanıyorsa bir sorun olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cCc_lollol_cCc

quote:

tabikide ciddiyim istersen dene ie de kendi hesabını aç oturumu sürekli açık tut sonra oturum kapatmadan chromeden gir şifreni değiştir ie de girdiğinde hala hesabının açık olduğunu göreceksin :)

yok kardeş hiçbir sorun olmaz ama çerezleri fln temizleme temizlersen gider herşey
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cCc_lollol_cCc

quote:

yok kardeş hiçbir sorun olmaz ama çerezleri fln temizleme temizlersen gider herşey

Yardımın için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.