Şimdi Ara

Facebook üzerindeki oyunların portları?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternetimi bir arkadaşla paylaşıyorum ve eskiden bir sıkıntı yoktu ancak TTNET bilgisistem alt yapısında güncellemeye gitmiş ve eskiden NetLimitsiz 8Mbit üyeleri hız düşmeden istedikleri kadar GB veri indirebiliyordu. Ancak bu ayki güncellemeleri ile artık bu mümkün değil ki bana bu sabah girdiğim bir site ekranından önce bu uyarı geldi ve şuanda acayip sinir bozucu şekilde 1Mbit bağlantı hızına sahibim... 12Mbit hızdan 1Mbit hıza düşmen gerçekten çok sinir bozucu.

Neti paylaştığım genç sanırım sürekli download yapıyor bende modemden port engeli koydum. Geçen gün bana oyuna giremiyorum bağlantı hatası veriyor dedi bende bakarım dedim ve portları geri açtım.

Bu facebook üzerinden oynana oyunların portlarını nasıl öğrenebilirim... Bir program vardı ama bulamadım. Girdiğiniz siteyle ilgili port ve ip bilgisini filan veriyordu. Gencin girdiği oyunlara girip portlarını tespit edip onların engelini kaldırmak istiyorum... Dos'tan veya herhangi bir program ile bunu nasıl öğrenebilirim...

• Merhabalar. Direk oyunlara nasıl engel koyarsın tam olarak bilmiyorum ama, bildiğim bi yöntemi söylemek istiyorum. Geçenlerde ofislerimizden birinin facebook üzerinde genel olarak sadece oyun oynadıklarını tespit etmiştim. Facebook^u direktif olarak engelleyemiyorum çünkü sosyal paylaşım sitelerini kullanarak yardım ve duyuru yapmaktayız. Bunu şu şekilde çözmüştüm. Modemde firewall kısmına girerek anahtar kelimeye "apps.facebook" yazdım. Sonuç ise tam istediğim gibi oldu. Facebook'taki uygulamaları engelledi sadece. Belki işine yarayabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.