Şimdi Ara

Facebook uygulaması ve garip bir problem :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu gün bir anda iphone'umdaki facebook uygulamasının görünümü değişti. Tüm arkadaşlarımın resimleri kayboldu. Uygulama sanki 0.facebook.com'a girmiş gibi sadece linklerden oluşuyor.

İşin ilginç yanı, iPad'imdeki facebook uygulaması da aynı şekilde . Daha da ilginç tarafı, hesabımdan çıkıp başka bir hesaba girdiğim zaman, o hesapta herşey normal görünüyor. Sadece kendi hesabımda girdiğim zaman durum bu şekilde.

Şimdi kardeşimin iphone'unda da denedim, benim hesabım orada da çok garip görünüyor. Yani durum cihazdan değil facebook hesabından kaynaklanıyor.

Aklına bir şey gelen var mı? Neden olabilir sizce?

Bakın hesabım aynen göyle görünüyor, kişi resimleri yok, beğen, yorum yap vs tarzı tuşlar yok, sanki browser ile 0.facebook.com'a girmiş gibi, hatta sayfa boyutlandırmasını bile değiştirebiliyorum:

Facebook uygulaması ve garip bir problem :S

• Benikide ayni boyle oldu sorunu cozemedim bir turlu.
  • Galiba durum facebook hesabimizla ilgili. Safari ile m.facebook.com adresine de girince de aynnsorun var. Hatta dil bile garip çince gibi birşey oluyor. Hesabin iliskili oldugu IP ve ulkeyle ilgili bir durum galiba. Umarim facebook farkeder ve en yakın zamanda çözer.
  • Bugun sorun kendiliginden duzeldi, ilginc gercekten...
  • Aynen bendede sorun kendiliginden duzeldi bu sabah
  • facebook app store'un en berbat uygulaması
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

facebook app store'un en berbat uygulaması

Bencede cok kotu peki facebook kullanabilicegimiz daha iyi bir uygulama var mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cedric... -- 12 Mayıs 2012; 17:02:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Safariyi kullanın bu uygulama yerine bildirim gelmiyor ama en azından sapıtmıyor durup dururken :)
  • Fera kullanıyorum ben, oldukça başarılı (ama İngilizce ;)

buyrun:http://itunes.apple.com/us/app/fera-hd-for-facebook/id445140686?mt=8
  • mypad uygulaması fb nin official uygulamasından daha hızlı ve etkin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.