Şimdi Ara

Facebook uygulaması güncellendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
1.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bı sefer güzel olmuş gibi. Anında resim görüntüleme ve yeni yorum penceresini sevdim. Hızlanmış gibi. Ayrıca tasarımda da küçük değişiklikler hoş durmuş.

Siz ne düşünüyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hızlı olmuş ben beğendim ama bu güncelleme gecikti keske daha erken gelseydi

• arkadaş bu kadar ayrimcilik olurmu yaw andoroid te fotoraf ve video paylaş butonu çikmiş bizde sadece videoda paylaş var onu birakin hala iphoneden gonderildi yazmiyor ...en güzelide haritada tam nerde oldugunun çikmasi süper..
  • inceleyelim bi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: oskis

arkadaş bu kadar ayrimcilik olurmu yaw andoroid te fotoraf ve video paylaş butonu çikmiş bizde sadece videoda paylaş var onu birakin hala iphoneden gonderildi yazmiyor ...en güzelide haritada tam nerde oldugunun çikmasi süper..

iOS 6 da facebook'un sisteme tamamen entegre edilmiş olmasından kaynaklanıyor olabilir mi acaba? Yani bildirim ekranı ve diğer uygulama içi paylaşma seçeneklerinden dolayı böyle bir şey yapmış olabilirler.

• Bencede cok guzel olmus keske daha erken gelseydi stabilite arttirilmis bence

• Guzel oldu önceki güncellemelere göre oldukça iyi sayılır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Donanimhaber Mobil Uygulaması ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyinss

quote:

arkadaş bu kadar ayrimcilik olurmu yaw andoroid te fotoraf ve video paylaş butonu çikmiş bizde sadece videoda paylaş var onu birakin hala iphoneden gonderildi yazmiyor ...en güzelide haritada tam nerde oldugunun çikmasi süper..

iOS 6 da facebook'un sisteme tamamen entegre edilmiş olmasından kaynaklanıyor olabilir mi acaba? Yani bildirim ekranı ve diğer uygulama içi paylaşma seçeneklerinden dolayı böyle bir şey yapmış olabilirler.

hocam valaa o veya bu artik ios 6 da çiksin herne olucaksa olsun bizde kavuşalim para biriktirdim bekliyorum 4s imi satip üzerine 1000tl koyup alicaz şu face de artik stabil olsun arada ingilizce kelimelerde var bunlarin giderilmesi lasim

• Evet benim de dikkatimi çekti o kelimeler. Ama bugünkü güncelleme umut verici. İnşallah bunkadar bekletmeden markaya yakışan bir uygulama haline getirilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Evet benim de dikkatimi çekti o kelimeler. Ama bugünkü güncelleme umut verici. İnşallah bunkadar bekletmeden markaya yakışan bir uygulama haline getirilir.

Androidi begenmiyorz ama adamlar ayda bir guncelleme weriyorlar bizim gunceleeme arasi 4 5 ay ;(( ve cikanda eksiklikleri war beta surum gibi yakismiyor apple a destegini google cekti dior fakat face guncellemesnde harita hala google bilmiyorum bizimi yiyorlar

• quote:

quote:

Evet benim de dikkatimi çekti o kelimeler. Ama bugünkü güncelleme umut verici. İnşallah bunkadar bekletmeden markaya yakışan bir uygulama haline getirilir.

Androidi begenmiyorz ama adamlar ayda bir guncelleme weriyorlar bizim gunceleeme arasi 4 5 ay ;(( ve cikanda eksiklikleri war beta surum gibi yakismiyor apple a destegini google cekti dior fakat face guncellemesnde harita hala google bilmiyorum bizimi yiyorlar

Eğer iOS 5 kullanıyorsanız Google haritalarının kullanılması normal uygulamada. Ben iOS 6 kullanıyorum ve haritalar Google'ın sağladığı haritalar değil. Ayrıca Google'ın desteğini çekmesi gibi bir durum söz konusu değil, bu değişiklikler Apple'ın tercihi.

• Baya güzel olmuş 2 3 ay gideri var

• Ben hicbir degisiklik goremedim

• arkadaşlar bu sefer olmuş işte.
    uçuyor haber kaynagı. altlara dogru hiç takılma yavaşlama yok. çok begendim bunu
    profil mesajlar haber kaynagı yan sekmeye geçilirken daha seri.takılma orada hiç yok.
    yüklenmesi normal.net hızınıza baglı. ama tekılma gerçekten yok giderilmiş çok şükür.
    birşey paylaşmam fazlada yorum yapmam zaten.
    bu şekille bana yetiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beytepeli06 -- 23 Ağustos 2012; 22:22:49 >
  • olmuş eed ama baya eksiklikleri var özellikle sohbetinin çok begendim hemde foto çekip hemen yollayabilmen süper ötesi
  • abi niye hala beğendiğimiz bir video ya da fotoğrafı paylaşamıyoruz? ya da paylaşım var da ben mi bilmiyorum? beğen butonu ve yorum yapma imkanı var ama paylaşma imkanı niye yok?
  • quote:

Orijinalden alıntı: andruil

abi niye hala beğendiğimiz bir video ya da fotoğrafı paylaşamıyoruz? ya da paylaşım var da ben mi bilmiyorum? beğen butonu ve yorum yapma imkanı var ama paylaşma imkanı niye yok?

video paylaşim var videoyu aç sag üste ok işareti war ordan paylaş de fakat ne yazikki foto da yok
  • İlk bug benden gelsin, yaptığınız yorum silinmiyor

• Beyler bahsettiginiz uygulama hangisi, app storedaki orijinal Facebook uygulaması mı ?
    Ben fera kullanıyorum , memnunum varsa denemeyen , bir bakmasında fayda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultraoyuncu -- 23 Ağustos 2012; 22:33:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

İlk bug benden gelsin, yaptığınız yorum silinmiyor

Ne cabuk sohbette gulucuk yapinca otomatik olarak emoji yapmasi super olmus keske imessage ve smste de oyle olsa

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.