Şimdi Ara

Facebook’un Snapchat tutkusu bitmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Facebook’un Snapchat tutkusu bitmiyor


    Kendine has bir kullanıcı kitlesi kazanan ve pazar değeri giderek artan Snapchat platformu, devlerin iştahını kabartmaya devam ediyor. Platformu satın alamayan ise en azından benzerlerini satın alarak rekabet ortamı oluşturmaya çalışıyor. Bunlardan birisi Facebook.


     


    Snapchat Tutkusu Bitmedi


     


    Geçmiş yıllarda Snapchat’i satın almak için uğraş veren Facebook bunda başarılı olamamıştı. Mark Zuckerberg, Snapchat benzeri yeni özelliklerle platformunu geliştirmeye devam ediyor ancak yine de benzer platformları göz ardı etmiyor.


     


    Yeni ortaya çıkan bilgilere göre Facebook, Asya’nın Snapchat benzeri uygulaması Snow için kesenin ağzını açmış. Line’ın çatı firması Naver’in elinden çıkan Snow, Snapchat benzeri bir yapı sunuyor. Özellikle Asya kültürüne hitap eden içerikler sunması, Snow’u popüler yapıyor.


     


    Mark Zuckerberg, satın alım için bizzat Naver’in yönetim kurulu başkanını telefonla aramış ve bir hayli de yüksek bir meblağ masaya koymuş. Ne var ki Naver, hizmetin kendine ait güçlü bir potansiyeli olduğunu ve Facebook’un satın almasına ihtiyacı olmadığını düşünerek ret cevabı vermiş.


     


    Ayrıca Bkz.Vine için sürpriz talip

    Sosyal ağ ve iletişim pazarında kabul edilen bir gerçek var. Kendine ait bir dal üzerinde büyüdükten sonra dönemin farklı popüler platformlarına özenmek ve aynı başarıyı yakalamak pek mümkün olmuyor. Örneğin Google uzun süredir sosyal ağ pazarında beklediği başarıyı yakalayabilmiş değil.


     


    Facebook da farklı bir konsept üzerinde popüler olan Snapchat’e gözünü dikmiş durumda. Mark Zuckerberg aynı WhatsApp konusunda olduğu gibi doğrudan satın alım yaparak hem büyük bir oyuncuyu bünyesine katmış hem de pazarda ağırlık elde etmiş olacak. Bununla birlikte Snapchat kolay lokma olmak istemiyor. 


     







  • Illunuminati'nin Tikandigi an

  • Ne saplantısı daha önce de yaptığı gibi rakiplerini yutmaya çalışıyor. Bayağı tekelleşme derdinde.

  • Facebook şimdiye kadar neredeyse tüm özelliklerini ya çalarak ya da bünyesine katarak edinmiştir.

    Kendisiyle bağdaşlaşan like özelliğini bile FriendFeed'den çaldılar. FriendFeed kurucusunu da kendilerine CTO yaptılar zamanında.

    Arkadaş etiketlemeyi ilk çıkaran Flickr'dı onu da çaldılar. Daha niceleri var.

    Mark Zuckerberg bir dahi olabilir ama kesinlikle yaratıcılık 0.

  • Zükenberg tuttuğunu bırakmaz yalnız.

  • Fifa Coins Whenever Tresses has become supplanted implementing Alberto Moreno, your dog large stalwarts higher than a sports cycling utilizing power for all over again; a different sort of good at bay stalwarts in the process applauding all-around for example, inform pack opening you of any great chosen simple good terrorized masterclass.
  • Ultimate team: this attribute comes for Fifa Ultimate Team Coins Xbox just one and Xbox 360 and provides a new feature of figures. The legends' section is usually where you get players via different football eras.

    The times of year in the ultimate version are generally divided into 10 divisions so you are allowed to carry over the money from one platform to another.Various other great features of the ultimate variation include: access to Adidas most star team, 40 FIFA 17 team gold bags, added pre-order content, several new goal celebrations, along with Adidas predator boot assortment. http://www.vipfifa15.co/




  • valla iyi (ç)alıyor hee kim ne derse desin
  • Facebook'un tekelleşme amacı bariz var . Amma velakin bu snap'le ne alıp veremediği var ise whatsapp güncellemesi olarak durum paylaşımını kaldırıp snap tarzı bir şey getirmiş . Şaka maka ne yapmaya çalışıyor bu yahu
  • Snapchati alsa da rahatlasak biz de... her Allah'ın günü bir haber.
  • beleş yazılımın amaçları arasında kişisel veriler üzerinden reklam paydasını büyütmek var

    uzak durmakta fayda var
  • Diminutive right winger- Buy FIFA 18 Coins Tijani Babangida was for the scorers chart when Nigeria got humiliated 4-1 by means of Denmark in the 1998 FIFA World Cup round connected with 16. It was a go with that saw the Danish striker- Ebbe Sand developing history as the substitute to attain the fastest goal in a very FIFA World Cup. He scored in the 59th minutes of the second half after coming into the field of play immediately.

    Clement Sadjere is an Article author, a motivational speaker and the information product sales/ advertising and marketing expert. He can be gotten to via telephone

    The game is absolutely not exceptionally different to other sports games for the PlayStation connected with XBox however they have created these people call "personality +" that is certainly basically their black pack of software which is before configured so that every well-known player has their playing types reflected when you are playing the action. https://www.fifa18coins.co.uk




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.