Bildirim
Facebook, Twitter ve Instagram gibi uygulamalara giremiyorum.

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Düşük_Baglanti
Wifide çalışırken hücresel veri bağlantısında bu uygulamalar çalışmıyor, büyük ihtimal sorun Vodefone hattındaYardım eder misiniz?
Sorunun vodafone hattında olduĞUna karar vermişsln vodafonu ara
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: juske
quote:
Orijinalden alıntı: Düşük_Baglanti
Wifide çalışırken hücresel veri bağlantısında bu uygulamalar çalışmıyor, büyük ihtimal sorun Vodefone hattındaYardım eder misiniz?
Sorunun vodafone hattında olduĞUna karar vermişsln vodafonu ara
nasıl halletcem -
İnternet ayaları kısmına gir..
Orada muhtemelen Vodafone'un VODAOFNE LİVE denen saçmalığı mevcuttur. Onu vodafone internet yap..
Htc one aldığımızda arkadaşım 3 gün internete girememişti. whatsapp felan açılmıyordu bağlantı yok diye..
internet çevirince düzeldi. -
Hocam s. volkan'ın da dediği gibi telefonun internet ayarlarında sorun olmalı. Eğer arkadaşın dediği yerde bulamazsınız, yeni ayar ekleyiphttp://www.vodafone.com.tr/YardimDestek/ayarlar.gprs.php buradaki bilgileri girebilirsiniz.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- taahhüt bitmeden hat taşıma cezası
- vodafone mobil ödeme ile alışveriş yapılan siteler
- vodafone çalışanları ne kadar maaş alıyor
- playweez dolandırıcılığı
- vodafone faturalıdan faturasıza geçiş
- telefonum arama yapmıyor ağda kayıtlı değil diyor neden
- wifi araması nedir
- telsiz kullanım ücreti 2025
- her şey yanımda
- çağrı sonlandırıldı ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X