Şimdi Ara

Facebook Telefon Onaylama!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Açtığım Facebook sayfasının urlsini değiştirmek için telefon numaramı onaylatmam gerekiyor ancak bana onay kodu gelmiyor.Hattım Turkcell ve 3366'ya mesaj attım fakat cevap gelmedi.3266'ya attığım mesaja bile cevap gelmiyor!!!

Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: *Efe Berk*

Merhaba arkadaşlar,
    Açtığım Facebook sayfasının urlsini değiştirmek için telefon numaramı onaylatmam gerekiyor ancak bana onay kodu gelmiyor.Hattım Turkcell ve 3366'ya mesaj attım fakat cevap gelmedi.3266'ya attığım mesaja bile cevap gelmiyor!!!

Kitlenen hesaplar icin mobil onay kodu temin ediyorum
    Buradan bakabilirsiniz
    http://forum.donanimhaber.com/m_77865575/tm.htm

• Arkadaşım, Facebook' ta sağ üst köşedeki kutucuktan Hesap Ayarları' na tıklıyorsun sonra sol taraftaki Mobil butonuna basıp Telefon Ekle diyorsun numaranı oraya yazınca kod cebine gelir zaten. Bir de yanlış hatırlamıyorsam eğer +90 lı ülke kodu (tam olarak ismini bilmiyorum) seçeneği yoksa numaranı 05XX XXX XX XX şeklinde yaz.

İstersen kısaca Facebook mobil ayarlarına buraya tıklayarak da gidebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canbalci

Arkadaşım, Facebook' ta sağ üst köşedeki kutucuktan Hesap Ayarları' na tıklıyorsun sonra sol taraftaki Mobil butonuna basıp Telefon Ekle diyorsun numaranı oraya yazınca kod cebine gelir zaten. Bir de yanlış hatırlamıyorsam eğer +90 lı ülke kodu (tam olarak ismini bilmiyorum) seçeneği yoksa numaranı 05XX XXX XX XX şeklinde yaz.

İstersen kısaca Facebook mobil ayarlarına buraya tıklayarak da gidebilirsin.

Zaten sorun kodun gelmemesiydi ama çözüldü

Turkcell'den 7 saat sonra cevap geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Standartuye

quote:

Orijinalden alıntı: *Efe Berk*

Merhaba arkadaşlar,

Kitlenen hesaplar icin mobil onay kodu temin ediyorum
    Buradan bakabilirsiniz
    http://forum.donanimhaber.com/m_77865575/tm.htm

Sorunu çözdüm.(Turkcell'in yoğunluğundan kaynaklanmış galiba )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• :) Yanlış anlamışım. Kod gecikmesi bende de oluyordu ama 10-15 dk ya geliyordu. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Paypal Telefon Numarası Sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.