Bildirim
Facebook Telefon Onaylama!!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: *Efe Berk*
Merhaba arkadaşlar,
Açtığım Facebook sayfasının urlsini değiştirmek için telefon numaramı onaylatmam gerekiyor ancak bana onay kodu gelmiyor.Hattım Turkcell ve 3366'ya mesaj attım fakat cevap gelmedi.3266'ya attığım mesaja bile cevap gelmiyor!!!
Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler
Kitlenen hesaplar icin mobil onay kodu temin ediyorum
Buradan bakabilirsiniz
http://forum.donanimhaber.com/m_77865575/tm.htm
-
Arkadaşım, Facebook' ta sağ üst köşedeki kutucuktan Hesap Ayarları' na tıklıyorsun sonra sol taraftaki Mobil butonuna basıp Telefon Ekle diyorsun numaranı oraya yazınca kod cebine gelir zaten. Bir de yanlış hatırlamıyorsam eğer +90 lı ülke kodu (tam olarak ismini bilmiyorum) seçeneği yoksa numaranı 05XX XXX XX XX şeklinde yaz.
İstersen kısaca Facebook mobil ayarlarına buraya tıklayarak da gidebilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: canbalci
Arkadaşım, Facebook' ta sağ üst köşedeki kutucuktan Hesap Ayarları' na tıklıyorsun sonra sol taraftaki Mobil butonuna basıp Telefon Ekle diyorsun numaranı oraya yazınca kod cebine gelir zaten. Bir de yanlış hatırlamıyorsam eğer +90 lı ülke kodu (tam olarak ismini bilmiyorum) seçeneği yoksa numaranı 05XX XXX XX XX şeklinde yaz.
İstersen kısaca Facebook mobil ayarlarına buraya tıklayarak da gidebilirsin.
Zaten sorun kodun gelmemesiydi ama çözüldü
Turkcell'den 7 saat sonra cevap geldi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Standartuye
quote:
Orijinalden alıntı: *Efe Berk*
Merhaba arkadaşlar,
Açtığım Facebook sayfasının urlsini değiştirmek için telefon numaramı onaylatmam gerekiyor ancak bana onay kodu gelmiyor.Hattım Turkcell ve 3366'ya mesaj attım fakat cevap gelmedi.3266'ya attığım mesaja bile cevap gelmiyor!!!
Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler
Kitlenen hesaplar icin mobil onay kodu temin ediyorum
Buradan bakabilirsiniz
http://forum.donanimhaber.com/m_77865575/tm.htm
Sorunu çözdüm.(Turkcell'in yoğunluğundan kaynaklanmış galiba)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
:) Yanlış anlamışım. Kod gecikmesi bende de oluyordu ama 10-15 dk ya geliyordu. :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X