Şimdi Ara

Facebook'tan anlayan bi bakabilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler diyelim ki birine arkadaşlık isteği gönderdik , o da reddetti bunu nasıl anlayabiliriz ? Ben de isteği iptal et falan çıkıyor , reddediyse ya da şimdi değil e falan bastıysa bunu nasıl anlarım

• gönder demiyor ama istegi iptal et diyor , bi de fake hesap açtım onu ekledim reddettim sonra şimdi değil dedim , ama hala istek gönderildi diye yazıyordu
    demekki tam olarak anlayamıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfeKIRCA

gönder demiyor ama istegi iptal et diyor , bi de fake hesap açtım onu ekledim reddettim sonra şimdi değil dedim , ama hala istek gönderildi diye yazıyordu

niye konu açıyon o zaman ... ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay

quote:

gönder demiyor ama istegi iptal et diyor , bi de fake hesap açtım onu ekledim reddettim sonra şimdi değil dedim , ama hala istek gönderildi diye yazıyordu

niye konu açıyon o zaman ... ?

demek istediğim reddetmek için şimdi değilden sonra başka bir şeye de basılıyor mu o zaman mı istek gönderildi ifadesi kalkıyor ?

sana mı sorcam ne zaman konu açacağımı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • hocam şimdi değil derse , sen baktığında arkadaşlık isteği gönderildi diye ifade çıkmaya devam eder.ancak reddederse arkadaşlık isteği gönder butonu aktif olur. şimdi değil dediğinde senin arkadaşlık teklifin halâ geçerli demektir.bildirim olarak görünmez arkadaşlar kısmına tıkladığında görünür.genelde unutulur bu kısım

Orijinalden alıntı: rebelboy026

hocam şimdi değil derse , sen baktığında arkadaşlık isteği gönderildi diye ifade çıkmaya devam eder.ancak reddederse arkadaşlık isteği gönder butonu aktif olur. şimdi değil dediğinde senin arkadaşlık teklifin halâ geçerli demektir.bildirim olarak görünmez arkadaşlar kısmına tıkladığında görünür.genelde unutulur bu kısım

ciddiye alıp cevap verdiğin için sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: unfortunate_hero

bende hazır başlık varken sorayım mail adresini bildiğimiz birinin face'ini nasıl bulabiliriz

eğer face hesabını o mail adresiyle aldıysa arama kısmına direk onun mail adresini yazarsan bulabilirsin.en azından ben öyle biliyorum

quote:

Orijinalden alıntı: rebelboy026

hocam şimdi değil derse , sen baktığında arkadaşlık isteği gönderildi diye ifade çıkmaya devam eder.ancak reddederse arkadaşlık isteği gönder butonu aktif olur. şimdi değil dediğinde senin arkadaşlık teklifin halâ geçerli demektir.bildirim olarak görünmez arkadaşlar kısmına tıkladığında görünür.genelde unutulur bu kısım

ciddiye alıp cevap verdiğin için sağol

• Kabul etmese etmesin ya nolcakki

Orijinalden alıntı: destroy00

Kabul etmese etmesin ya nolcakki

1-0 geride başlarım.

birisi ne zaman silse, arkadaşlık isteğini reddetse söylüyor. Ayrıca bekleyen istekleri de gösteriyor

Orijinalden alıntı: Om Nom Nom

http://www.unfriendfinder.com/download

birisi ne zaman silse, arkadaşlık isteğini reddetse söylüyor. Ayrıca bekleyen istekleri de gösteriyor

hocam nasıl kullanıyoruz bunu
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
  • tamamdır kıza gönderdiğim arkadaşlık isteğini iptal ettim , görmediyse tanışmadan eklemeyeceğim gördüyse de olan oldu artik uzatmanın anlamı yok
    doğru yapıyorumdur inşallah
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.