Şimdi Ara

facebook'ta paylaşım sorunu çok enteresan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar önceden benim kullandığım iphone 4s'i şimdi eşim kullanıyor. yeni apple kimliği yarattık, rehberi kopyaladık, bütün programlardan kendi hesaplarımı kaldırıp eşimin hesaplarını açtım, facebook, twitter ıvır zıvır bütün kullanıcı girişlerini eşimşn hesaplarıyla yaptık. buraya kadar her şey normal ama iki sorunu aşamadık. belki bu konu daha önce tartışılmış, bir çözüm bulnmuştur ama nasıl aramam gerektiğini bilmediğim için yeniden başlık açmak zorunda kaldım.

şimdi öncelikle rehberde silemediğim numaralar sorunu. bazı numaraları rehberden ne yaparsam yapayım silemiyorum. değiştir diyorum siliyorum ama aynen duruyor rehberde.

ikinci olarak facebook hesabını değiştirdiğimiz halde mesela fotoğraf paylaşırken hala paylaşımları benim hesbımla yapıyor telefon. facebook'a eşimin hesabından giryor, galeriden fotoğraf paylaş deyince benim hesabımdan yapıyor.

bu iki soruna yardım ederseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam sizin Facebook hesabınız ayarlarda Facebook sekmesinde hala bağlı duruyor büyük ihtimal. Ordan silerseniz düzelecektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim. ben orayı hiç düşünmemiştim. sorun halloldu.
  • yerleşik facebook tan çıkış yapmanız gerekiyordu cevap verilmiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.