Şimdi Ara

Facebook'ta küfür ettiğim için biri bana dava açacak (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
1
Favori
8.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunda bile etsen bulurlar ve para cezası yersin kesin bilgidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChicoTravieso93

Birincisi ergen gibi internette herkese sövmüyorum. Ayda yılda birine patladım o da dava açacağını söyledi.

İkinicisi sanki sen internette kimseye hiç hakaret etmedin. Dürüst olmalısın. Etmediysen de haklı olduğunu kabul edeceğim.
    etmedim kardeşim. çünkü ben karşı tarafa hakaret etmenin cezayi müeyyidesi olduğunu biliyorum.

patlamayacaktın, öfkeni kontrol edecektin.
  • Jeremy Klakson kullanıcısına yanıt
    ne yapayım abi ya oldu artık. göze giren şemşiye açılmazmış.
  • ExeCuTioN66 kullanıcısına yanıt
    Oynadığın oyun türk menşelii ise ip adresini verip kanıtlarlar ama Facebook olayında ip adresi vermiyor şirket. Sen kabul edersen anca o zaman yersin cezayı. Tabi bu adaletli bir sistemde olur

• quote:

Orijinalden alıntı: ChicoTravieso93

ne yapayım abi ya oldu artık. göze giren şemşiye açılmazmış.
    bence özür dileyince konu kapanır. ama ısrarcı ol
  • Jeremy Klakson kullanıcısına yanıt
    O kadar basit değil. Adam inat etmiş. Özür dilemek benim de aklıma geldi. Ama kabul etmez.
  • Herhangi bir ceza almazsın ama önemli nokta savcılığa çağırırlarsa ben yapmadım demen yeterli bana facede biri küfretti şikayetci oldum savcı alınan ifadeyi gösterdi suçu kabul etmemiş yavşak küfür ederken iyi savcılığa gidince kuzuya dönüyorlar ben yaptım dese hoplayacak ama nerde erkeklik nese fazla yazmayayım suçu kabul edersen hayırlı işler. Dedim Ip adresinden bulamıyormusunuz o siber suçlarda bakılıyor bu adli suça giriyor hakaret olduğu için adli vakalara bakan polisin yazsını gösterdi teknik ekipman yetersizliği dosyayı kapadı.Sucunu kabul etse arastırmayıp gerekli görülen ceza verilebilecekti. Siber suç olursa evinizden nerede oturuyorsanız alıp götürürler:))

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İyi olmuş küfür etmeseydin kardeşim. Küfür ve hakaret de şiddettir. düzgün iletişim kurmayı öğrenirsin

• gunners49 kullanıcısına yanıt

Sana şimdi bir sayardım ama forum kuralları gereği sevgilerimi sunuyorum . Küfür de şiddetmiş.

• PrensMişkın P kullanıcısına yanıt
    Sen neye sinirlendin kendi kendine ufaklık kahvaltını yaptın mı bakayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunners49 -- 11 Nisan 2020; 10:45:30 >
    Bak. Ne güzel de küfrü hak ediyorsun. Ama üzülme. Buradan yazmadım diye alınma yani. Gönlün raat olsun. Verdiğin vergilerle ben kahvaltımı yaptım. Sağol çok düşüncelisin

• Guzel bir tecrube olur en fazla.
    Sikinti yapmaya gerek yok.
    Akillandirir boyle seyler.

• yaşın ufak bikaç ay yatar çıkarsın çok takma kafana, tipin güzelse hapiste biraz okşarlar maruz kalmaman için vir dövüş sporları çalış.

git özür dile yaşım uufak olduğu için biran sinirlendim de
    Karşımdaki kişi ne yaptığını bilmeden, olayı bilip bilmeden "dozgon olotoşom kormoyo ogronorson" diye ahkam kesiyorsun. Daha beni tanımıyorsun iletişimimin kötü olduğuna karar veriyorsun.

Sanki sen hayatın boyunca hiç kimseye hakaret etmedin, meleksin de burada bana ders veriyorsun?

Ergen gibi her önüme gelene küfür etmiyorum. Hatta sosyal medyada neredeyse hiç küfür etmiyorum. Farklı düşüncelere saygım var. Ancak bu çocuk beni bayağı tahrik etti bir anlık öfkeyle yazdım.

Merak etme iletişimim iyi.
  • avukatlık dosya falan derken 2-3 bin hal edersin :)
  • quote:

Elaman benim karakolda bir tanıdığım var diyor. Avukatla uğraşmayacağım dedi.

hocam battı balık yan gider olan olmuş artık. o tüm karakoldakiler annenle düğünde halayla çeksin diyerek söze başla ve aç ağzını yum gözünü. bu korkmadığını gösterecek onun amacı zaten seni korkutmak. olan olmuş biten bitmiş. bana da birisi öyle yaptı youtube yorumlarda. yok ekran görüntüsü almış da yok cimer bimer sayıyo sayıyo... ben türkiyeye 5bin km uzaktayım beni tehdit ediyor.kimbilir tr ye ne zaman tekrar gidecem adam diyo yarın sabah evine polis gelecek. bende dedim söyle gelirken marketten yiyecek bişeylerde getirsinler. hiç hız kesmeden daha da şiddeti arttırarak küfür ettim baktı başedemiyor o da küfre başladı sonra korkusundan tüm yazdıklarını sildi ve gitti

• Kimse mi beni anlamıyor ya? Sosyal medyada küfür eden edene. Çok aptalca şeylerden bile insanlar birbirlerine küfür ediyorlar. "Messi dünyanın en iyi futbolcusudur aksini söyleyen bilmem ne çocuğudur" "Patates yoğurtla yenir, ketçapla yiyenin ..." gibi bir çok aptalca yorum var.

Yüzlerce kez söyledim. Böyle saçma şeylerden küfür etmiyorum diye. Basit küfür eden biri değilim. Sadece ilk kez bu kadar sinirlendim sosyal medyada birine küfür ettim. Çocuk çok kaşındı.

Sanki "iyi olmuş akıllanırsın" diyenler hiç sosyal medyada küfür etmedi. Şu dünyada herkes melek bir ben kötüyüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChicoTravieso93 -- 11 Nisan 2020; 11:19:22 >
  • En baba yasacagın olay ıfade vermek olur 1.cısı suan tum davalar ertelendı acıl durusmalar dısında adlıyeye gıdıp ıs goremıyosun dıger konuda karakolda tanıdıgım var amcam polıs dayım hakım dıyen varsa cokta cekınme bısey yapcak olan yapar.sadece aklınızda olsun kımseye etmeyın kufur sakinlik erdemlıktır.Inan tartısmaya gırsen sosyal medyada neler var gırmıyorum bıle eskıden cok gırerdım baktım kı kayayı ne kadar yontsanda seklı tam degısmıyo bıraktım artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagdas9292 -- 11 Nisan 2020; 11:25:51 >
  • cagdas9292 C kullanıcısına yanıt
    Umarım öyle olur. Cevabın için teşekkür ederim.
  • ChicoTravieso93 kullanıcısına yanıt
    Hocam küfür yiyen adam sırf sen ergen gibi küfür eden bi insan değilsin, ilk defa senin küfür ediyorsun diye seni hoşgörmek zorunda değil. Tabii ki de ben iyilik meleği değilim ama ben küfür edersem adam beni dava ederse haklı olur. Böyle bir hakkı var.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.