Şimdi Ara

Facebook'ta Arşivlenen Mesajlar Nasıl Siliniyo?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
84.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar daha yeni şu mesaj kutumu bi temizleyeyim dedim ama maalesef ki silmek istediğim mesajın üstüne gelip çarpıya basınca direk arşive atıyo. Sonra arşiv klasörüne gittim ordada silemedim mesajları. Nası yapcaz bunu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatixx -- 13 Ağustos 2011; 14:38:11 >

• bunu bende ogrenmek ıstıyorum
  • benim de yıllar önce konuştuğum kızlarla yazışmalar bile duruyo son sevgilim şifreyi biliyodu girdi baktı bu böyle böyle demiş diyo bana. ben sildim sanıyodum nasıl silinmemiş vs. derken kız gitti.

gerçi bu olay olmasa da gitcekti ama neyse artık
  • Mesajlara geldiğinde en alta in. Orada Arşiv göreceksin, ondan sonrası da normal mesaj silme işleminin aynısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Not Afraid

Mesajlara geldiğinde en alta in. Orada Arşiv göreceksin, ondan sonrası da normal mesaj silme işleminin aynısı.

Ondan sonrasıda mesaj silme işleminin aynısı diyosun ama arşiv klasöründeki mesajlarda 2 seçenek var.

Birincisi okunmamış olarak işaretler
    İkincisi ise arşivden çıkart.

Arşivden çıkarta basınca normal mesaj klasörüne geri geliyo mesaj.
  • Mesajlara tıklayın arşiv'e girin karşınıza çıkan mesajlardan hangisi silmek istiyorsanız birine tıklayın açılsın daha sonra sağ üst köşede 'işlemler' var ona tıklayın ve mesajları silin sekmesi tıklayın silersiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatixx

quote:

Orijinalden alıntı: Not Afraid

Mesajlara geldiğinde en alta in. Orada Arşiv göreceksin, ondan sonrası da normal mesaj silme işleminin aynısı.

Ondan sonrasıda mesaj silme işleminin aynısı diyosun ama arşiv klasöründeki mesajlarda 2 seçenek var.

Birincisi okunmamış olarak işaretler
    İkincisi ise arşivden çıkart.

Arşivden çıkarta basınca normal mesaj klasörüne geri geliyo mesaj.

Öyle olsa bile normal mesaj kutusuna taşıyıp oradan sil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PearLJaM

Mesajlara tıklayın arşiv'e girin karşınıza çıkan mesajlardan hangisi silmek istiyorsanız birine tıklayın açılsın daha sonra sağ üst köşede 'işlemler' var ona tıklayın ve mesajları silin sekmesi tıklayın silersiniz..

teşekkürler çok işime yaradı
  • quote:

Orijinalden alıntı: PearLJaM

Mesajlara tıklayın arşiv'e girin karşınıza çıkan mesajlardan hangisi silmek istiyorsanız birine tıklayın açılsın daha sonra sağ üst köşede 'işlemler' var ona tıklayın ve mesajları silin sekmesi tıklayın silersiniz..

arkadaş cevabı söylemiş.
  • Cia hepsini arşivliyor.
  • Toplu Silinmiyormu ?
  • arkadaşlar benim yüzlerce kişiyle konuşmam var arşivden silinmesi gereken tek tek biticek gibi değil nasıl kurtulabiliriz?
  • google chrome un bir eklentisi var onu kurarsan arşiv mesajlarının yanında bir de çarpı işareti çıkıyor oradan kolayca mesajların içine girmeden silebiliryorsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhg

google chrome un bir eklentisi var onu kurarsan arşiv mesajlarının yanında bir de çarpı işareti çıkıyor oradan kolayca mesajların içine girmeden silebiliryorsun...

eklentinin adı ne ?
  • valla hatırlayamadım..ama google dan arat görürsün....chorme orjinal eklentisi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.