Şimdi Ara

Facebook Sürekli hesabımı kapatiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim normal mail hesabımla kullandığım bir Facebook hesabım vardı. O hesabım bilmediğim bir sebepten ötürü kapatildi. Sonra Gmail hesabımla üye oldum . Bazı gruplara girip troll yapıyordum, sanırım çok şikayet aldım ve hesabım kapatıldı. Sonra telefon numaram ile üye oldum. Aynı şekilde yine bir gruba giriş troll yaptım ve galiba yine şikayetlerden ötürü hesabım kapandı.

Sonra yeni bir hotmail ve Facebook hesabı açtım, diğer hesaplarından bağımsızdı. Giriş yapmaya çalışırken ana sayfayı göremeden hesabım kapatıldı. Mail hesabıma güvenlik kodu gelmişti, o kodu girmeye fırsat bulamadan hesabım kapatıldı.

Sonra yeni bir mail hesabı daha aldım, yeni bir facebook hesabı daha açtım. Akşam normal kullanabiliyordum. Hiç bir faaliyetin olmamasına rağmen sabah kalktığımda hesabım yine kapatılmıştı.

Bu 5 hesapta da aynı ismi kullandım. Aynı isimle yeni bir hesap daha açmam gerekiyor. Banlanmamak için ne yapmaliyım, yardım lütfen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Adam gibi durmalı sağa sola sataşmamalısın
  • Kimseye kesinlikle hakaret etmek, rahatsız etmem sadece ilk hesabımda gruplarda trol yapıyordum insanlara hakaret etmiyordum. Kişisel olarak kimseye satasmiyordum. Son iki hesabımda zaten hiçbir faaliyet göstermeden banlandım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ip ya da mac ban atmışlardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.