arkadaslar facebookda sohbet ve haber bandı arasında bir gri cubuktan bahsediyolar fakat ben denedim boyutlarını degiştiremedim arkadasım girdi o da degiştiremedi bu bölümü nasıl büyütcem ? sohbette en fazla 5 arkadasımı görebiliyorum
buda resim arkadaslar bi bakın
aradaki çizginin üzerine gittiğinde mouse ok işaretine dönüşüyor. bu da boyutu değiştirebilirsin demek oluyor. mesajı okuduğumda denedim ve oldu.
evet anladım fakat benm hesabıma mı özel bilemiyorum fakat kendi hesabında yapan arkadasımda benimkinde yapamadı.
quote:
Orijinalden alıntı: samet77
evet anladım fakat benm hesabıma mı özel bilemiyorum fakat kendi hesabında yapan arkadasımda benimkinde yapamadı.
bedevi şansı vardır o zaman sende ne diyim
öyle gözüküyor galiba :( tekrar teşekkürler kardeşim
bende de bi kaç gün önce durduk yere sohbette görünen kişi sayısı 2 kişiye indi. sağ altta küçücük yere sıkıştı kaldı sohbet. yukarda dediğiniz şekilde denedim fakat düzelmiyo, bende boyut değiştiremiyorum.
Aynı sorun bende de var. Çözümü bulan -varsa tabi- arkadaş yazarsa sevinirim.
mesajı okudum sonra faceme dönüp aynısı yaptım oldu o çizginin üzerine gel zaten ok işareti oluşacak çek yukarı doğru
Sorun bu zaten :) Oluşmuyor bizlerde.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme