Şimdi Ara

facebook sohbet genişletme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar facebookda sohbet ve haber bandı arasında bir gri cubuktan bahsediyolar fakat ben denedim boyutlarını degiştiremedim arkadasım girdi o da degiştiremedi bu bölümü nasıl büyütcem ? sohbette en fazla 5 arkadasımı görebiliyorum

• buda resim arkadaslar bi bakın

facebook sohbet genişletme
  • aradaki çizginin üzerine gittiğinde mouse ok işaretine dönüşüyor. bu da boyutu değiştirebilirsin demek oluyor. mesajı okuduğumda denedim ve oldu.
  • evet anladım fakat benm hesabıma mı özel bilemiyorum fakat kendi hesabında yapan arkadasımda benimkinde yapamadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samet77

evet anladım fakat benm hesabıma mı özel bilemiyorum fakat kendi hesabında yapan arkadasımda benimkinde yapamadı.

bedevi şansı vardır o zaman sende ne diyim
  • öyle gözüküyor galiba :( tekrar teşekkürler kardeşim
  • aynı dertten bende de war !!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende de bi kaç gün önce durduk yere sohbette görünen kişi sayısı 2 kişiye indi. sağ altta küçücük yere sıkıştı kaldı sohbet. yukarda dediğiniz şekilde denedim fakat düzelmiyo, bende boyut değiştiremiyorum.
  • Aynı sorun bende de var. Çözümü bulan -varsa tabi- arkadaş yazarsa sevinirim.
  • mesajı okudum sonra faceme dönüp aynısı yaptım oldu o çizginin üzerine gel zaten ok işareti oluşacak çek yukarı doğru
  • Sorun bu zaten :) Oluşmuyor bizlerde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.