arkadaşlar bir sayfam var sayfayı nasıl beğendirebilirim siteler var sayfa beğendirme siteleri ama çogu yabancı bana türk lazım %100 türk ve kalabalık en cok kullanılan bir site sölermisiniz başka yolu yok çünkü ?
www.facebooksayfabegendirmesitesi.com
güncel++
addmefast diye bir site var araştır gayet güzel ister Türk seç ister yabancı birde Winatom diye botu var addmefast'in.
teşekkürler addmefeast'ı sadece yabancıo biliyodum işime yarıcaktır :) tekrar teşekkürler
Selamın Aleyküm. Birileri "Beğenmeyenin Annesi ölsün.." diyerek, Sayfasını 2500 Kişi Beğendiriyor. Ben Adam Gibi " Bismillahâhirrahmânirrahîm" Diyerek Rica Ediyorum, Şuan Az Kişi Var Sahura Kadar Çok Kişi Yapsam Yeter LÜTFEN 5 SANİYENİZİ ÇOK GÖRMEYİN...
türk leri seçmek istiyorum bunu nasıl yapıcam ? tşk
sakın bulaşma benim facemin içine edildi eğer denemek istiyorsan fdake hesap aç orada dene bak takip ettiği çokmu arkadaşlık isteği gönderme çokmu ona göre yapmanı tavsiye ederim ben 2.000 kişiyi takip ediyorum 3000 tane arkadaşım var 12.000 da takipçim var ve uygulama yüzünden beğendiğim 1000 tane sayfa var sayfalar ve benim takip ettiğim kişiler deli ediyor onun dışında gerisi süper tabi istersen 1 ayda kurtulursun bunlardan ama 1 haftaya kadar insan sıkılıyor sürekli takip etmekten vaz geçmek ve sayfa beğenmekten vazgeçmek
Sazan.avi ile tekiliş yapıyorum sayfayı beğenin paylaşın de hemen oltaya gelirler
quote:
Orijinalden alıntı: mermigibi1
türk leri seçmek istiyorum bunu nasıl yapıcam ? tşk
Sayfayı eklerken soruyor birazcık dikkat
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme