Şimdi Ara

FACEBOOK SAHTE HESAP ACİL YARDIM !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    sahte bir profil oluşturulmuş ve iletişim bilgilerinde benim cep telefonu numaram yazılmış. Sürekli rahatsız ediliyorum. Şikayet oluşturdum ancak hesap hala kapatılmadı. Bu konuda ne yapabilirim. Facebook yetkililerinden kimseye ulaşamıyorum. Birçok yere mail attım ama geri dönen olmadı. Yardımcı olursanız çok sevinirim...

F.C. INTERNAZIONALE MILANO 1908

●Forumdaki Inter'lilerin Buluşma Noktası -> Tıkla
  • nap biliyonmu facebook giriş sayfası varya oraya telefon numaranı yaz +90542 yada herneyse işte şifre bölümünü kafadan salla yanlış şifre diyecek şifremi yenile diyeceksin mail adresi yazan bölümün yanındaki işareti kaldırıp şifre yenileme kodunun sadece telefonuna gelmesini sağlıcaksın telefonuna kod gelicek sende şifreyi değiştirip e postayıda değiştirip o hesabı dilediğin gibi yöneticeksin
  • Aynen hocam bence de savcılıkta suç duyurusunda bulun. Çünkü bu durumu yaşayan eminim ki tek sen değilsin ve yine eminim ki bunu yaşayan herkes senin kadar bilinçli değil. Arkadaşların dediği gibi Facebook profilini geri alırsın ama ya diğerleri? Bence suç duyurusunda bulunmalısın.

Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı duyduğun ve inandığın bu otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Evinden çık, karşı cinsten biriyle tanış, gereksiz alışverişleri ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl, bir kavga başlat, yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın.
    Artık uyarıldın...
    Instagram Takipçi Hilesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin aktürk

nap biliyonmu facebook giriş sayfası varya oraya telefon numaranı yaz +90542 yada herneyse işte şifre bölümünü kafadan salla yanlış şifre diyecek şifremi yenile diyeceksin mail adresi yazan bölümün yanındaki işareti kaldırıp şifre yenileme kodunun sadece telefonuna gelmesini sağlıcaksın telefonuna kod gelicek sende şifreyi değiştirip e postayıda değiştirip o hesabı dilediğin gibi yöneticeksin

+1 yada diğer arkadaşların dediği gibi savcılığa gidip suç duyurusunda bulunacaksın
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.