Şimdi Ara

facebook profil resmimi değiştiremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
14.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • facebookta profil resmimi değiştiremiyorum.başka bir foto mu koymak istiyorum ama profil resmi yap diye bir seçenek çıkmıyo.yardımcı olursanız çok sevinirim

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: c:han

Facebook da profiline git mevcut resminin üstünde dur sağ üst köşede resmini değiştir e tıkla daha sonra resim yükleyi seç ve bilgisayarından yükle.

zaten facede yüklü bir fotomu yapmak istiyorum bilgisayardan yükleme değil
  • up ya upp
  • Format at
  • dostum facebook iyicene saçmaladı benim profil resimlerim tamamen kayboldu ancak fotografları gör dedinmi çıkıyor resimler.Ayrıca aynı sorun bendede var ancak arkadaşın dediği gibi resmi yeniden yükleyerek yapabilirsin sapıttı iyicene naparsan yap olmaz o resim ben 2 gündür deniyorum.
  • pcye format at kardes
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Profil müziği görünmüyor
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrefe

dostum facebook iyicene saçmaladı benim profil resimlerim tamamen kayboldu ancak fotografları gör dedinmi çıkıyor resimler.Ayrıca aynı sorun bendede var ancak arkadaşın dediği gibi resmi yeniden yükleyerek yapabilirsin sapıttı iyicene naparsan yap olmaz o resim ben 2 gündür deniyorum.

yaptım sonunda fotograflarıma giriyorsun önce sonra mouseyi profil resimlerimin üzerine götürüyorsun fotoğrafın sağ üst köşesinde çıkan kaleme(albümü düzenle yazıyor üstüne gelince) tıklıyoruz.ordan profil resmimi değiştir seçeneği çıkıyor istedigimiz resmin yanında bu senin profil resmin diye bir seçenek var ona tıklıyoruz.sonra sayfanın en altında değişikliklei kaydete tıklıyoruz ve bu kadar.
    ve de bu işlemleri yapıp profil resmimi değiştirdikten sonra normal resimleri altındada profil fotom yap seçeneği çıkmaya başladı gariptir ama öyle oldu aynen

• Profiline gir ordan resmine tıkla resimleri taşıma çıkıyor. Sonra herhangibi birini en başa al , fotoğrafın üstüne tıkla (başa aldığın) profil resmi olarak kaldır de sonrada normal yoldan devam et.

Edit:adam yapmış zaten neden kastıysam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLMaNNN -- 12 Kasım 2010; 1:18:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: k1contact55

pcye format at kardes

• quote:

Orijinalden alıntı: aLMaNNN

Profiline gir ordan resmine tıkla resimleri taşıma çıkıyor. Sonra herhangibi birini en başa al , fotoğrafın üstüne tıkla (başa aldığın) profil resmi olarak kaldır de sonrada normal yoldan devam et.

Edit:adam yapmış zaten neden kastıysam

eline sağlık dostum iyiki yazmışsın senin çözümün daha pratikmiş.bu sorunla karşılaşanlar bu şekilde çözebilirler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.