Şimdi Ara

Facebook profil fotoğrafımda sorun mu var?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar facebook profil fotoğrafıma bakınca ön yargıyla mı yorum yapıyorsunuz? Kendi fotoğraflarımı foruma koyup tipim nasıl gibi konular açmayı sevmem, uygun görmem ancak profil fotoğrafımı değiştirince değişik ön yargılı yorumlar aldım acaba siz bu fotoğraf hakkında ne düşünüyorsunuz? Önceki fotoğraflarımı görmek isterseniz diye profil fotoğraflarımı erişilebilir hale getiriyorum şimdilik.. ;)

• Bir gariplik sezemedim. Biraz uyuşuk, kendinden geçmiş havası var ama herkes 32 diş gülmek zorunda değildir değil mi ? Ne bileyim insan kendi fotoğrafına bakınca bir çok kusur bulur, hani şurası şöyle burası böyle tarzında eğer sen böyle bir eksik gedik veya gariplik görmeyip normal olduğunu düşünüp yüklediysen diğer insanların ne düşündüğünün önemi yok bence, emin ol senin kadar dikkatlik bakıp düşünmüyorlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkmm

Bir gariplik sezemedim. Biraz uyuşuk, kendinden geçmiş havası var ama herkes 32 diş gülmek zorunda değildir değil mi ? Ne bileyim insan kendi fotoğrafına bakınca bir çok kusur bulur, hani şurası şöyle burası böyle tarzında eğer sen böyle bir eksik gedik veya gariplik görmeyip normal olduğunu düşünüp yüklediysen diğer insanların ne düşündüğünün önemi yok bence, emin ol senin kadar dikkatlik bakıp düşünmüyorlardır.

Önceki fotoğraflarımda saçlarımı kıvır kıvır "bonus" diye tabir edilen şekilde gördükleri için şimdi saçlarımın düz görünmesi hemen ön yargılarla yaklaşıma yol açıyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

quote:

Bir gariplik sezemedim. Biraz uyuşuk, kendinden geçmiş havası var ama herkes 32 diş gülmek zorunda değildir değil mi ? Ne bileyim insan kendi fotoğrafına bakınca bir çok kusur bulur, hani şurası şöyle burası böyle tarzında eğer sen böyle bir eksik gedik veya gariplik görmeyip normal olduğunu düşünüp yüklediysen diğer insanların ne düşündüğünün önemi yok bence, emin ol senin kadar dikkatlik bakıp düşünmüyorlardır.

Önceki fotoğraflarımda saçlarımı kıvır kıvır "bonus" diye tabir edilen şekilde gördükleri için şimdi saçlarımın düz görünmesi hemen ön yargılarla yaklaşıma yol açıyor..

Bu konuya değinecektim ama gelen tepkilerin bu denli saçma olabileceğine ihtimal vermek istemedim sanırım. İmaj değişikliği diyip geçebilirsiniz değil mi ? İnsanlara laf anlatmak zorunda hissetmeniz ne kötü birşey, rahatlayın biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkmm -- 19 Temmuz 2010; 5:20:52 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

quote:

Bu konuya değinecektim ama gelen tepkilerin bu denli saçma olabileceğine ihtimal vermek istemedim sanırım. İmaj değişikliği diyip geçebilirsiniz değil mi ? İnsanlara laf anlatmak zorunda hissetmeniz ne kötü birşey, rahatlayın biraz

Aynen bende saçma buluyorum. Saçlarım dalgalı diye sürekli dalgalı mı olmak zorunda.. Ya da düz saç sadece belirli bir kesime mi ait kabul edilir oldu artık..
    İnsanların direk ön yargılı düşünmesi ne kadar acı..
    Şuan ki halimi hoş bulduğum için fotoğraflayıp profil fotoğrafım yaptım.. Ama kendimle dalga geçmek içinde çektiğim fotoğraflarım vardır..

• Bana Özenti Gibi Geldi O Yuzden Apachilik Var İçinde Ama Biraz Efect Yaparsan Siyah Beyaz Gibisinden Veya Ona Benzer Bişiler Oda Ortadan Kalkar ve Cool Bi Görünüme Kavuşur Foto,Gibime Geliyor.. Not: Morelini Bozma Çok Dobra Davrandım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: RocknRollBaby

Bana Özenti Gibi Geldi O Yuzden Apachilik Var İçinde Ama Biraz Efect Yaparsan Siyah Beyaz Gibisinden Veya Ona Benzer Bişiler Oda Ortadan Kalkar ve Cool Bi Görünüme Kavuşur Foto,Gibime Geliyor.. Not: Morelini Bozma Çok Dobra Davrandım..

Arkadaşım yorumun için teşekkür ediyorum, saygı duyuyorum da.. Ama işte bunu anlamıyorum, yıllardır dalgalı olan saçın düzleştirilmesi nasıl bir özentilik olabilir. Ağzım yüzüm eğri değil, garip bakışlarım yok neresi eleştiriliyor anlamıyorum.. Hani hiç normal halim olmasa neyse..

Jöle kullanmayı sevemediğimden 3 yıldır duran jöle var dolapta.. Saçım şuan ki görünümünü iki gün önce kazandı, öyle rahatki şuanda kafam dünya varmış..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fotoğrafları çok sakat çekinmişsin
    biraz manzaralı bir yerde boy fotoğrafı çekinsen daha iyi olur
  •  Facebook profil fotoğrafımda sorun mu var?

Bu amca sana cok benziyor
  • süt
  • Ben olsam koymazdm böyle fotoğraf. Ama bi acaiplik, gariplik yok. Sen bilirsin yinede.
  • Bi tuhaflık yok fotoğrafta ama hep kıvırcık saçım olmasını istemişimdir hayatta. Bence bonus daha güzel hem sana da yakışmış

Edit: Düz yakışmamış zannetme, o da yakışmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Yacan3. -- 19 Temmuz 2010; 13:40:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TornadQ

fotoğrafları çok sakat çekinmişsin
    biraz manzaralı bir yerde boy fotoğrafı çekinsen daha iyi olur

Bu konuda haklısın, ama manzaralı yerde kendimden başka fotoğraf çekecek kişi yok

quote:

Orijinalden alıntı: İstenmeyen Tüy

süt

Çok severim günde 500 ml kadar içerim, buzdolabından çıktığı gibi soğuk soğuk mükemmel oluyor..

quote:

Orijinalden alıntı: Akçalı.

Ben olsam koymazdm böyle fotoğraf. Ama bi acaiplik, gariplik yok. Sen bilirsin yinede.

İlk cümlenin nedenini merak ettim..

Ama bende anladım ki insan kendinde değişiklik yapınca buna tepkiler olumlu olmuyor çoğu zaman..

quote:

Orijinalden alıntı: .Yacan3.

Bi tuhaflık yok fotoğrafta ama hep kıvırcık saçım olmasını istemişimdir hayatta. Bence bonus daha güzel hem sana da yakışmış

Edit: Düz yakışmamış zannetme, o da yakışmış.

Dalgalı olmasından dolayı çok karışık görünüyordu, birde yeni farkına vardım, saçımın eski haliyle daha sıcak hissediyordum bu şekilde daha serin oldu..

Yaa zaten cumartesiden beri böyleyim..

Her türlü yorum için teşekkür ederim.

Ek:
    quote:

Orijinalden alıntı: missed approach

Bu amca sana cok benziyor

Beni daha önce bu adama benzetiyorlardı yaa, sadece saçlar olarak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuckulteli -- 19 Temmuz 2010; 17:35:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: İstenmeyen Tüy

şikayet edildi burası ciddi bölüm oyun parkı değil
  • iyi çıkmışsın bence sorun yok 18 19 yaşındaki normal bi gençsin sorun yok hocam bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just Silence

iyi çıkmışsın bence sorun yok 18 19 yaşındaki normal bi gençsin sorun yok hocam bence...

Yorum için teşekkür ederim..

Elbette her fotoğrafta mükemmel olamam.. Saçımın dalgalı hali ile düz hali arasında farklar olacaktır bunlardan birine bana daha çok yakıştırıp diğerini beğenmeyenler olabilir.. Ama abartılı birşey olmadığı düşüncesiindeyim.. Şuanki profil fotoğrafıma bende henüz ısınmış değilim.. 2 gündür düz saçlarım
  • Bıyıklar rezalet saç zaten kötü foto bambaşka kötü biraz çeki düzen ver hocam kendine
  • bu fotoğrafları farklı profillere koy,hiç birinin aynı kişi olduğunu anlamam sürekli değişen bi tipin var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spoon!

Bıyıklar rezalet saç zaten kötü foto bambaşka kötü biraz çeki düzen ver hocam kendine

Arkadaşım başım biraz arkada olduğu için zaten ince kalan bıyıklarım bu fotoğrafta daha kötü görünmüş bende farkettim ama böyle böyle fotoğrafları silmeye kalkarsam hiç fotoğraf kalmaz.. Kusur elbet var.. Aynı fotoğraftan 2-3 tamne çektim diğerlerinde saçlar biraz daha toplu gibiydi ama dağınık hali daha iyi gibi geldi keşke gözümün önünde olmasaydı iyi olurdu..

Çeki düzen verecek çok birşeyim yok bence.. Anı yakalamışım ama yanlış yakalamışım

Ek: 3-4 ve 6. fotoğraflarda bıyıklar daha güzel görünmüş, sorun zaten bıyık değilde sen bıyıklara değindiğin için söylüyorum.. ;)

quote:

Orijinalden alıntı: Mister No

bu fotoğrafları farklı profillere koy,hiç birinin aynı kişi olduğunu anlamam sürekli değişen bi tipin var

9. fotoğraftan öncekiler eski tarihliler zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuckulteli -- 19 Temmuz 2010; 22:31:52 >

• Konuyla alakası yok ama ben sadece bir yorum yapmak istiyorum . Uzun saç ben bir erkeğe yakıştıramıyorum . ( Ha uzun iyi ama bazıları çok abartıyor . ) Sen abim yaşındasın saçlarını bence kestir ve hayatında değişiklikler gerçekten olucak . Sana kesin ve kesin kısa saç çok ama çok yakışır. Profil resiminindeki resim o kabarık saçdan daha güzel ama saçlarını normal yaparsan gerçekten ama gerçekten süper olursun .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.