Şimdi Ara

Facebook ilk akıllı gözlüğü Ray-Ban Stories'i resmi olarak tanıttı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Facebook ilk akıllı gözlüğü Ray-Ban Stories'i resmi olarak tanıttı



    Facebook şirketi Ray-Ban ile birlikte ilk akıllı gözlüğü olan Ray-Ban Stories'i resmi olarak tanıttı. Snapchat geliştiricilerinin gözlüklerine oldukça benziyor.



    Ayrıca Bkz.M1 MacBook sahipleri ekran çatlakları için Apple'a toplu dava açıyor



    Ray-Ban Stories, 30 saniyeye kadar uzunlukta videolar çekebilen ve kaydedebilen iki adet yerleşik 5MP kameraya sahip. Çekim, Facebook Assistant'ın fiziksel düğmesi veya sesli komutları kullanılarak kontrol edilebiliyor. Çekim yaparken, yakındaki insanların fotoğraf çektiğinizi veya video kaydettiğinizi bilmeleri için gözlüklerde LED göstergesi mevcut.





    299 dolardan başlayan fiyatla satışa sunuldu



    Ray-Ban Stories ayrıca yerleşik hoparlörler, hüzmeleme teknolojisine sahip üç mikrofon dizisi ve konuşma kalitesini artırmak için bir arka plan gürültü engelleme algoritması barındırıyor.



    Akıllı gözlükler, kullanıcıların hikayelerini ve anılarını arkadaşları ve sosyal medya takipçileriyle paylaşabilecekleri yeni Facebook View uygulamasıyla da eşleştirildi. Uygulama, içeriği Facebook, Instagram, WhatsApp, Twitter, TikTok, Snapchat ve diğer sosyal ağlarda video düzenlemeyi ve yayınlamayı kolaylaştırıyor.



    Facebook ilk akıllı gözlüğü Ray-Ban Stories'i resmi olarak tanıttı



    Ray-Ban Stories, 20 klasik çerçeve seçeneğine sahip. Ayrıca satın alırken çeşitli lensler arasından seçim yapabiliyorsunuz ve akıllı gözlüğün fiyatı 299 dolardan başlıyor.




    Kaynak:https://about.fb.com/news/2021/09/introducing-ray-ban-stories-smart-glasses/







  • basit anlamda fotoğraf çekmek için tasarlanmış gibi. Hava durumu, yol bilgisi, telefon bildirim göstermekten yoksun. pek tutmaz...

  • Ne işimize yarıyacak bu şimdi. Saat olsa deriz kalp atışı yada buna benzer veriler yada telefonun sesini duymayınca bileğimizde titreşim yararlı. Gözlük olunca ne olacak göz tansiyonuna mı bakacak. Bide bunun şarj olayıda var.

    Bende çok kötüledim. Kısaca katlanır telefonlara ne kadar gereksiz gözüyle bakıyorsam bunuda onun gibib görüyorum şahsen.

  • iyi de bunu snapchat 2016da yaptı adamların uygulamasını çaldıkları yetmezmiş gibi gözlüklerini de çalmış facebook. snapchat spectacles diye araştırırsanız görebilirsiniz.

  • Amazon'un yuzukle herkesi dinleme hevesinden sonra Facebook da gorduklerimizi gormek istiyor. Sen almasan ben almasam da o yuzugu ve gozlugu takan kisiler seni kayit altina alacak. Ne guzel.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • batarya ve hafıza ile ilgili bilgi yok sanırım

  • Benden size bir iş fikri: Gözlüğün kamerası için çıplak gösteren filtre yapın köşeyi dönersiniz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rockies

    iyi de bunu snapchat 2016da yaptı adamların uygulamasını çaldıkları yetmezmiş gibi gözlüklerini de çalmış facebook. snapchat spectacles diye araştırırsanız görebilirsiniz.

    Tamamen doğru. Ama Facebook, bünyesindeki Instagram sayesinde Snapchat'in Spectacles ile akıllı gözlük konusunda yakalayamadığı popülerliği yakalama şansına sahip.

  • Sonraki versiyonlarına gelişmiş özellikler eklenecektir mutlaka...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu microsoft facebook falan bu tarz şirketler parayı çok bulduğu için mi yoksa parayı yanlış kişilere teslim ettikleri için midir bilmiyorum ama yıllardır gözlük geliştiriyor haberleriyle karşımıza çıkan facebook bu kadar lüzumsuz bir şeyi geliştirmek için mi tırı vırı yaptı? Bu gözlük gizli gizli çaktırmadan çekim vs yapmak isteyen insanlar harici 5 Megapiksellik bir çöp. Kumsalda falan Rayban takan abazan görürsek gözlük çıkarttırıcaz artık.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.