Şimdi Ara

Facebook Hesap Çalmak Suçmu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir facebbok hesabı çalmak suçmudur? Eğer facebook hesabı çalarsam benim adresimi bir şekilde bulabilirlermi?

• devlet isterse herşeyi bulur ama bir facebook hesabı çalmasını bulcak diye
  • Evet suçtur ama adres ne alaka anlamadım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer çalınan hesabın sahibi savcılığa başvurmaz ise hiçbir şey olmaz.
  • Bende zaten savcılığa başvuracak diye korkuyorum. Ama bir face için deymez taa savcılık :D
  • hocam uydunet bağlattır ip ankarada gözüksün deşifre olmassın hem facebook dava olmadığı surece bilgileri paylaşmıyor illa kendi bilgisayarından yapacak değilsin kolay kolay bulamazlar ama facebook için değer mi
  • Arkadaşlar elbette suçtur. Bilişim Hukuku kuralları gereğince başka birinin kişisel bilgilerine erişmek ve onu tahrip etmek suçtur. Burada birden çok da suç oluşabilir. Mesela hem facebook üyeliğini hackleyip, hem de kişinin mesajlarını okuduysan veya herkesin kullanımına kapalı fotoları paylaştıysan duruma göre suç sayısı artar.

Seni IP numaradan takip ederler. Eğer IP numarası yönlendirmesi yaparsan da bu üyeliği daha sonra kimlerin kullandığını da takip ederler. Sonucunda Facebook cinsel içerikli bir dava olmadığı sürece genelde bu tür işlemlerde bilgi vermez fakat hacklenen facebook üyeliğine ait mail hotmail, gmail gibi türkiye de ofisleri olan bir mail sağlayıcı ise seni yakalamaları çok da zor olmaz.

şurası da varki çevresi geniş olan birinin hesabını hacklersen seni bulurlar. Yoksa bunlarla çok uğraşmazlar :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Facebook Hesabı Geri alma
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aslında suctur fakat türkiyede facem calındı diye peşinde kosacak birileri olursa seni bilişim suclarından bulurlar yoksa pek sanmam yani seni arastıracakta bulacakta ohhhhhooo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.