Şimdi Ara

Facebook hesabımı açmak için kimlik vb. istiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 12 eylülde bir internet kafeden google chrome üzerinden facebook hesabıma giriş yaptım ve işimi tamamlayıp çıktım.

    Eve geldiğimde bildirimlerimi kontrol ettim. İnternet kafede yaptığım giriş için "Bu girişi yapan sen miydin ?" diye bir bildirim vardı ben "bunu ben yaptım" seçeneğini işaretlemedim ve telefonu kapattım 10 dakika sonra açtığımda ise tarayıcıdan giriş yapmamı istedi. Tarayıcıdan giriş yaptığımda ise benden kimlik istedi.

    Şu linkte (https://www.facebook.com/help/159096464162185/?ref=cr) ise facebookun hangi kimlikleri kabul ettiğini gösteriyor.


    Ben facebook hesabımı açarken doğum tarihini sallamıştım. Bu yüzden kimlik gönderemiyorum. Kimliğiimi gönderemediğimden dolayı bende elektrik faturamı ve okul kayıt belgemi gönderdim. Ama bana verilen cevapta bu belgelerin doğrulamak için kullanılamadığını belirttiler.

    Bugün ise açtığım talebi 3 kere kapattılar ve cevap vermediler. Peki ben bu durumda ne yapmalıyım ? Ehliyetimi gönderirsem hesabımı açarlar mı ?

    Facebook Türkiye müşteri temsilcisinin telefon numarası var mı onlara nasıl ulaşabilirim ? Şimdiden yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.