Bildirim
Facebook Hesabım kilitlendi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Güvenilir kişi eklemiş miydinizhttp://www.nebigarci.net/hesabiniz-calinmadan-once-guvenilir-kisi-ekleyin -
maalesef :/ -
Dogum tarih herkese açıksa başka hesaptan ara bul bak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
aratıyorum ama hesap çıkmıyor aramada -
Hesap fake hesap mı doğum tarihini nasıl bilmiyorsunuz -
quote:
Orijinalden alıntı: erdiozgor0747
Hesap fake hesap mı doğum tarihini nasıl bilmiyorsunuz
fake hesap evet -
Farklı bi doğrulama seçeneği yok sanırım. Başka hesaptan baktığınızdada göremıyosanız hesabı açamazsınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: erdiozgor0747
Farklı bi doğrulama seçeneği yok sanırım. Başka hesaptan baktığınızdada göremıyosanız hesabı açamazsınız.
başka doğrulama seçeneği yok ve farklı hesaptan aratınca çıkmıyor -
Googleden ara.. herkese açık yazdın bir söz yada şiir filan hatırladın varsa başına facebook yazarak ara mesala
quote:
Orijinalden alıntı: Creative BLack
Googleden ara.. herkese açık yazdın bir söz yada şiir filan hatırladın varsa başına facebook yazarak ara mesala
bir şarkı paylaşmıştım oda başka yerlerde çıkıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: themcdyes
quote:
Orijinalden alıntı: Creative BLack
bir şarkı paylaşmıştım oda başka yerlerde çıkıyor
bir site vardı adını unuttum orada sosyal medyaki arama motoru daha gelişmişti paylaşımlar vb. çıkıyordu Ad soyad şehir yazarak aratınca çıkardı belki..
tamam hallettim beyler sağolun -
quote:
Orijinalden alıntı: themcdyes
tamam hallettim beyler sağolun
Nasıl hallettin :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X