Şimdi Ara

Facebook hesabı olanlar baksın!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.facebook.com/video/video.php?v=109374719080072&ref=nf

Facebook hesabı dedim çünkü bu videoyu ancak Facebook hesabınız varsa izleyebilirsiniz Konunun yeri burası değil biliyorum ama dayanamadım paylaşmak zorunda kaldım. Belkide bazılarınız bu videoyu izlemiş olabilir ama aramızda izlemeyen arkadaşlar da olablir. Onun için paylaşma gereği duydum ve milletimizin gerçekten bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmasını gözler önüne seren bir video. Gerçi bu videoyu başka bir yerde daha izlemiştim ama bulmuşken burada paylaşma gereği duydum İzledikten sonra eğitim şart dedirten bir video

Güler misin ağlar mısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 4 Nisan 2010; 23:20:32 >

• Burda paylastığınıza göre önemli bir video merak ettim,neyse Skyfire'dan izliyim bari
  • Muahua biride uçağa koydu piramiti
  • Aynen öyle güler misin ağlar mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: safa_oyuncu

Aynen öyle güler misin ağlar mısın?
  • hepsini bosverde, tarih ogretmeni nasil :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: xiaxle

hepsini bosverde, tarih ogretmeni nasil :)

Zaten işin en vahim yönü de bunu tarih öğretmeninin bilmiyor olması. Bu adama o diplomayı veren insana ne demek lazım bilmiyorum? Daha neler göreceğiz kimbilir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hakkaten ne alakasız bir bölüme açtın bu konuyu böyle.
    birde bu video fake.yerel bir kanalın uyduruk gündem yaratmak kanalın güya kendi adını duyurmak için yaptığı uydurma bi video
  • Söylediğin gibi ama öyle bir durum ki paylaşma gereği duydum. Ama videonun fake olduğundan haberim yoktu. Neyse madem fake konu burda kapanabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.