Şimdi Ara

Facebook Hayrna Sayfamı İstiyorlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Benim Bir Hayran Sayfam Var yaklaşık 20 dk Önce yorumlara Baktığımda Gönderime Bir Yorum Gelmiş Biz Star Tv çalışanıyız İzinsiz Açılan Tüm sayfaları Topluyoruz Sayfanızı Resmi Sayfa Yapıcaz Diyorlar Diğer Hayran Sayfalarına Baktım Onlarda Böyle Bir Yorum Yok Sizce Teslim Etmelimiyim Teslim Ediceksem Nasıl Olucak?
     Facebook Hayrna Sayfamı İstiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Üzgünkovboy123 -- 25 Haziran 2015; 17:02:59 >

• cevap Verebilicek Yok mu? Bu yorumui Sadece Benim Sayfama Yazmışlar
  • Bence itibar etme bana çok saçma geldi, gerçekten startv olsa daha resmi kanallardan ulaşmaz mı? gönderdikleri yazı bile yazım hataları ile falan dolu hiç gerçekmiş gibi gelmedi bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evremerk -- 26 Haziran 2015; 16:03:06 >
  • İnanma kardeşim. İsmini bile yazmayı becerememiş İngilizce olarak. Star yapacak olsa gelir seni evinden alır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OZYMANDIAS

İnanma kardeşim. İsmini bile yazmayı becerememiş İngilizce olarak. Star yapacak olsa gelir seni evinden alır.

Eyvallah Kardeşim Zaten Sayfada Yasal Olmayan Bişey Yok Herşeyi Kuralına Uygun yapıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OZYMANDIAS

İnanma kardeşim. İsmini bile yazmayı becerememiş İngilizce olarak. Star yapacak olsa gelir seni evinden alır.

Niye Evimden Alsın Kardeşim Hayran Sayfası Açmak Bir Suç Teşkil Ediyormu ki? Ben Yetkili Birine sordum Star Tv İsterse Sayfayı Resmileştirir ve Otomatik Alır Dedi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.