Şimdi Ara

Facebook engelleme ile ilgili çok önemli bi sorunum var yardımcı olur musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
3.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şöyle bi durum var. eski kız arkadaşımı engelledim bundan yaklaşık olarak 2 ay kadar önce. engellenenler listemde sadece o var. bugn engelini kaldırdım. normal bi şekilde gizlilik ayarlarından engellenenler listesine girdim ve engeli kaldır dedim işlemi onayladım herşey sorunsuz oldu. yalnız engeli kaldırdıktan sonra profiline girdim ama açılmadı, sanki hala engelliymiş gibi üzgünüz bu sayfaya ulaşılamıyor diyo. acaba dedm hesabını mı dondurdu, fake hesabımdan profil linkine girdim ama hesabını falan dondurmamış normal bi şekilde hesabı açık ama ben engelini kaldırmış olmama rağmen sanki hala engelliymiş gibi profilini göremiyorum,sayfa bulunamadı diyor. aklıma takılan şu, bildiğim kadarıyla ben birini engellediysem o da beni engelli konumdayken tekrar engelleyemez çnkü zaten beni göremiyo nasıl engellicek. ben engeli kaldırır kaldırmaz beni engellemiş olma ihtimali de yok çnkü üstünden 2 ay geçmiş kız 2 aydır benim engeli kaldırmam için tetikte bekliyor olamaz sonçta ve engeli kaldırır kaldırmaz girdim profiline ama sayfa bulunamadı diyo. bunun bi açıklaması var mı yada çözümü falan? şuan sanki o beni engellemiş gibi görünüyo ama benim tarafımdan engelli konumdayken beni engelleyememesi lazım doğru mu biliyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

• Hocam diyecek tek şey demekki oda sizi engelleyebiliyormuş...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.