Her önünüze gelene tıklamayın , uygulamanın ne yetkileri istediğine bakmadan izin vermeyin birde duvarınızı kapatın reklam virüs kalmaz
combofix
bendede durduk yere mesaj felan gelmeden dılım dılım yapıyo
benmde arkadaş listem 200 kişi artmış durduk yere. ne iş arkadaş
quote:
Orijinalden alıntı: 7he mcRp
Aynen bu bende de var ?
quote:
Orijinalden alıntı: cllyldrm
quote:
Aynen bu bende de var ?
o büyük ihtimalle hesabı donuk olanlar falan. bendede oldu aynısı ama hesabı donuk olanlarda arkadaşlar listesinde görünüyor.
Bilgisayarda virüs olabilir benim eski pc de chromedan girince face hesabıma 30 küsür sayfa beğenmiş olarak görüyordum duvarımda onları silerken bi anda 15 sayfa daha beğenmiş oluyordum, 1 saat bunları silmekle uğraştım ondan sonra chrome kullanmadım n zaman giriş yapsam alakasız düzinelerce sayfa beğendin iletisi geliyordu...
quote:
Orijinalden alıntı: Sekobro
quote:
Orijinalden alıntı: cllyldrm
quote:
Aynen bu bende de var ?
o büyük ihtimalle hesabı donuk olanlar falan. bendede oldu aynısı ama hesabı donuk olanlarda arkadaşlar listesinde görünüyor.
o kadar kısının aynı anda dondurmasına ımkan yok yahu lıstemde
quote:
Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı
Trojen atmışlar bilgisayarınıza, msn gibi yerlerde de oluyor arkadaşın baksana çok komik resim diye bir link atıyor sen tıklıyorsun sonra sen de kapıyorsun trojeni.. sonra pc kapalıyken belli aralıklarla o mesajları atıyorsun otomatik olarak.Kis 2012 deneme sürümünü indir tarat büyük ihtimal bulup siler onu, aynı şekilde kesin tarihini biliyorsan sistemi geri yükleme yaparak da kurtulabilirsin, banka bilgileri vs önemli bilgilerini sorunu halletmeden girme bilgisayarına.
o şekilde linklere tıklamıyorum ve lisanslı antivirüs kullanıyorum. ama yinede fayda etmiyor anlaşılan. söylediğiniz programı deneyeceğim.
teşekkürler hocam.
quote:
Orijinalden alıntı: prestige37
Her önünüze gelene tıklamayın , uygulamanın ne yetkileri istediğine bakmadan izin vermeyin birde duvarınızı kapatın reklam virüs kalmaz
daha öncede söylediğim gibi fazla aktif bir kullanıcı değilim. ayrıca pc konusunda çok dikkatliyimdir, bilmediğim linklere ve programlara onay vermem, kullanmam (banka işlemlerimin çoğunu internet üzerinden yürüttüğüm için çok daha dikkatli bir kullanıcıyım). bu yüzden laptopum da hiç bir ekstra ve güvenmediğim program, oyun, vb. bulunmuyor. lisanslı programlar haricinde hiç bir şekilde program kullanmam. ama gelin görün ki bir şekilde başımıza gelebiliyor.
yinede ilginiz için teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: gokhangkmn
Bilgisayarda virüs olabilir benim eski pc de chromedan girince face hesabıma 30 küsür sayfa beğenmiş olarak görüyordum duvarımda onları silerken bi anda 15 sayfa daha beğenmiş oluyordum, 1 saat bunları silmekle uğraştım ondan sonra chrome kullanmadım n zaman giriş yapsam alakasız düzinelerce sayfa beğendin iletisi geliyordu...
choromeun mu var derdin var yani.
quote:
Orijinalden alıntı: gokhangkmn
choromeun mu var derdin var yani.
quote:
Orijinalden alıntı: S0KRATES
merhaba arkadaşlar.
yardımcı olacak yada olmaya çalışan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
hemen konuya gireyim. durum şu arkadaşlar. face hesabımdan yeni arkadaşlar ekleniyor, otomatik mesajlar atılıyor, paylaşımlar yapılıyor ve uygulamalara giriliyor. buraya kadar her şey sıradan bir facebook sorunuymuş gibi duruyor. ama durum öyle değil. siz hesabınıza giriş yaptığınız anda hiç biri sayfanızda görünmüyor ve tüm geçmiş temizleniyor. ne eklediği arkadaşlar kalıyor ne de mesajlar. yani siz hiç bir şeyin farkına varmıyorsunuz.
ta ki bir arkadaşınızdan mesaj gelene ve başka bir hesaptan profilinize bakana kadar.
facebookda çok fazla aktif biri değilim (aslında bir nevi zorunluluktan da kullanıyorum diyebilirim). o yüzden çok fazla uygulama vs. kullanmıyorum. ona rağmen böyle bir şeyle karşılaştım ve ciddi mana da canımı sıktı.
forumda bu ve buna benzer durumlar yaşayanlar var mı ? yaşadıkları sorunları ve bu sorunları nasıl çözdüklerini yazarlar ve paylaşırlarsa çok makbule geçer.
bu sorunu çözmeme kimler yardımcı olabilecEk ?
durum nedir bir düzelme var mı haberdar et çözdüysen
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme