Bildirim
facebook bildirim sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yardım edin arkadaşlar _____________________________ -
Facebook ve messenger dan çıkış yap ve bunları telefonundan kaldır sonra yeniden indirip kur hesabına giriş yap bildirimler kısmını açık yapmayı unutma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Anakart: Gigabyte Z68MA-D2H-B3 İşlemci: İntel İ7 2600 3.70 mhz Ekran Kartı: Evga GTX 960 RAM: 8GB kingston hyperX 1600MHZ Güç kaynağı: High power 750 watt 80+ gold -
quote:
Orijinalden alıntı: saltanat1299
Facebook ve messenger dan çıkış yap ve bunları telefonundan kaldır sonra yeniden indirip kur hesabına giriş yap bildirimler kısmını açık yapmayı unutma
dediğini harfiye yaptım ama yine olmadı_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: doncaster
quote:
Orijinalden alıntı: saltanat1299
dediğini harfiye yaptım ama yine olmadı
Messenger i tekrar kurarken bildirimleri almak isteyip istemediğini soracak onu EVET yap._____________________________ Anakart: Gigabyte Z68MA-D2H-B3 İşlemci: İntel İ7 2600 3.70 mhz Ekran Kartı: Evga GTX 960 RAM: 8GB kingston hyperX 1600MHZ Güç kaynağı: High power 750 watt 80+ gold -
Yine olmadı yine 😞😞
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Sorunun çözüldü mü?
Ben de aynı sorunu yaşıyorum ve çözüm bulamadım.
https://forum.shiftdelete.net/threads/iphoneda-uygulama-uzerindeki-bildirim-sayisi-yok.520387/_____________________________ Yanlış hayat doğru yaşanmaz...
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- eski facebook hesabı nasıl kapatılır
- top eleven token hilesi
- messenger da arkadaşım olmadığı halde sohbet listemde gözüküyor
- facebook kilitli profil görme
- internet kısıtlaması mı var
- facebook hesap silme
- facebook kendi kendine arkadaşlık isteği gönderiyor nasıl düzeltebilirim
- facebook video indirme
- facebook arkadaşları gizleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı