Şimdi Ara

facebook beni hergeçen gün dahada üzüyor :((((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Facebook beni her gecen gün dahada üzüyor neden mi
    ben 33 yasındayım 15 yasımdan beri ne dayım var ne teyzem var ne halam var aslında hepsi var ama yok teyze cocukları diyebileceğim kimsem yok dayımın kızı diyebileceğim birisi bile yok ne çocuklugumu gecirdiğim arkadasım var nede küçüklüğümde beraber takıldıgım arkadaşlarım var
    facebooka 6 sene önce falan kayıt oldum

Halamı buldum ama hala diyemiyorum demek gelmiyor içimden evlendim düğünüme bile gelmedi bana mesaj atıyor halacım diye dudagımdan cıkan içimden gelmeyen bir yazıyla halam dedim
    hatta aradım bile konustum benı bulan o ama sankı ben bulmusum gibi bir hava verdi bana iyice sogudum.

Almanyada aynı evde dogup büyüdüğüm çocukluk arkadasımı buldum 20 sene önce koptuk o günden bu gune kadar hiç görmemiştim çok zengin olmus türkiyenın sayılı zenginleriyle sayılacak sekilde cok zengin olmus ama sonra bitmiş gitmiş suan sadece 1 evi var baska hiçbirşeyı yok bakırköyde buldum onuda aslında istanbul dısında oturuyordu ne hikmetse istanbula gelmiş buldum gittim yanına sıkı sıkı sarıldım gözlerim doldu aglamamk için kendimi zor tuttum benım yasadıgım heyecanı onda göremedim ben onun anne ve babasının yanına bu 20 yıl boyunda bir kaç kez gitmiştim ama bunu göremiyordum yanından ayrıldıktan sonra sadece bir telefon bekledim ben ayagına kadar gittim ama o bana geri dönmedi

Almanyada cocukluk arkadasımı buldum o burdaydı istanbulda almanyaya tasınmı aynı mahallede büyüdük haylazlıklarımızın haddi hesabı yoktu güzel anılarımız oldu 15 senemiz gecti diyebilirim facebooktan onu buldum msniini ekledim evlenmiş sadece bir kez kamerada görüştük bir kaç gün sonra baktımkı benı msnden silmiş :((

buna benzer birkaç olayımda var arkadaslar
    az önce birisini daha buldum ondan sonra buraya yazdım
    birden hüzünlendim yaaaa
    bayramlarda eş dost akraba denen hiçbirşey yok biri bana anlatsın ya nasıl bir duygu acaba dısarı cıkıp haykırasım geliyor yaaa cok doldum nerdeyse ağlayacagım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeSiNaTöR -- 16 Eylül 2010; 0:03:49 >

• sevilmiyorsun dostum kabul et bunu başka arkadaşlar bul kendine
  • dostum nerden cıkardım zorunlu ayrıldım hepsinden aradan uzun zaman gecmiş yıllar gecmıs sevilmemekle alakası yok akrabalar benım yüzümden kopmaladılar ailesel sorunlar yüzünden arkadaşlarım ise kimi almanyadan koptuk kimi askere gidip geldikten sonra
    demek istediğim vefasızlık
    quote:

Orijinalden alıntı: reactor1111

sevilmiyorsun dostum kabul et bunu başka arkadaşlar bul kendine
  • evlenmişsin . bunları dert edecek yaşıda geçmişsin. yani artık senin arkadaşın eşin. akrabanda eşin .
  • 6 sene önce facebookmu vardı
  • Benide üzdün abi şimdi Çok canını sıkma ama boşver.
  • 33 yaş bir insanın en olgun çağı olmalı.. Üzülmene gerek yok, mantaliteni değiştirmeni tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gerek yok boş yere kendini bir insan için üzmeye değmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Filippa

6 sene önce facebookmu vardı

Lan derdini anlatmış işte durup dururken niye yalan söylesin böyle bi konu için. İnsanın canını sıkmayın. Saygılar.
  • özet geç
  • 1.si Boş yere kendini üzme arkadaşım.
    2.si erycebecy adam yalan söylememiş belki karıştırmıştır ama 6 sene önce face book yoktu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quezé

özet geç

Şu yazdığına ben sinirlendim, konuyu açan ne yapsın. Adam ciddi ciddi bişeyini anlatmış. Saygısızlık yapma.
  • Bugünlerde en çok sahip çıkılması gereken kişiler akrabalar. Akrabalık ilişkilerinin kopmaya yakın olduğu zamanlardayız. Genel olarak kimsenin dışarıdaki arkadaşı annesi, babası ya da herhangi bir akrabasından değerli olmamalı. Eğer değerliyse o anne, baba ya da akraba o kişiye layık değildir. Aslında bunlar daha çok anne, baba için geçerli ama olsun.

Hayatta herkesle anlaşmak zorunda değiliz. Bu kişinin akrabamız olması hiç bir şeyi değiştirmez. Biz anlaşabildiğimiz ve bizi gerçekten seven kişilerin değerini bilelim. Bu bizim için kafidir diye düşünüyorum. Günümüzde her şey karşılıklı ne yazık ki.
  • her gecen gün akrabalık denen değer kaybolup gidiyor baba ogluna ogul babaya sahip çıkmıyor
    gözümün önünde kızı annesi küfrediyor nasıl bi zamanda yazıyoruz ben 2 dönem gecirdim daha dogrusu benım yazımdakıler iyi bilir bundan 15 sene öncesiyle 15 sene sonrasında dağlarm kadar fark var inanın su 1995 den önce siyle 1995 den sonrası arasında daglar kadar fark var

benım akrabalarım vardıda kaybettım şimdiki gencliğin ise belkide hiç olmacak

facebookun kuruluş tarihi bilip bilmeden yorum yapmayın insanları yargılamayın

http://www.facebook.com/home.php#!/facebook

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeSiNaTöR -- 16 Eylül 2010; 0:37:44 >

• boşver akrabaları
    çoğu sadece sana çıkarları için katlanır
    ihtiyaçları olmadığı anda hiç yokmuşsun gibi davranırlar
    arayıp sormazlar
    git kendine parayla arkadaşlar bul
    cinsi latif olursa daha iyi olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.