Bildirim
Facebook arkadaş ekleme engeli
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
genelde sınırsız veriyolar diye biliyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İlkinde 1 hafta veriliyor tekrarlarsa 1 ay sürüyor. Arkadaşlık gönderme engeli yiyenler herkese mesajda atamıyor. Sadece arkadaşlarına atabilirsin...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Creative BLack -- 6 Eylül 2014; 18:33:34 >
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Creative BLack
İlkinde 1 hafta veriliyor tekrarlarsa 1 ay sürüyor. Arkadaşlık gönderme engeli yiyenler herkese mesajda atamıyor. Sadece arkadaşlarına atabilirsin...
normalde ortak arkadaşım olanları ekliyorum hocam da dün tanımadığım birini bi an boşluğuma geldi ekledim o da kabul etmemiş,
şimdi ceza alma riskim var mıdır?
bir de en fazla 1 ay mı ceza veriyorlar geçici mi oluyor bu ceza yoksa kalıcı mı oluyor önceden tedbir almak istedim dün o kişi de kabul etmeyince kafam karıştı o kadar emeğim boşa gitmesin diye. çünkü çok arkadaşım vs. var
bir de son olarak facebook'da başka ne tür cezalar var hocam detaylıca bilgilendirir misiniz hem başka arkadaşlar da yararlanır.
internetten aradım da hiçbir şekilde facebook engellerini felan bulamadım kendi sitelerinden, hep ceza almış kişiler nasıl açılır diye felan soruyorlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: sungur1907
genelde sınırsız veriyolar diye biliyorum
sınırsız alan birini görmedim? -
quote:
Orijinalden alıntı: Sowyet
quote:
Orijinalden alıntı: Creative BLack
normalde ortak arkadaşım olanları ekliyorum hocam da dün tanımadığım birini bi an boşluğuma geldi ekledim o da kabul etmemiş,
şimdi ceza alma riskim var mıdır?
bir de en fazla 1 ay mı ceza veriyorlar geçici mi oluyor bu ceza yoksa kalıcı mı oluyor önceden tedbir almak istedim dün o kişi de kabul etmeyince kafam karıştı o kadar emeğim boşa gitmesin diye. çünkü çok arkadaşım vs. var
bir de son olarak facebook'da başka ne tür cezalar var hocam detaylıca bilgilendirir misiniz hem başka arkadaşlar da yararlanır.
internetten aradım da hiçbir şekilde facebook engellerini felan bulamadım kendi sitelerinden, hep ceza almış kişiler nasıl açılır diye felan soruyorlar.
Arka arkaya on, onbeş yada yirmi kişiyi ekleye engel gelebilir. Bir kaç eklemele sorun olmaz.. Önerecegim tel dogrulaması yaparsan hesabın kitlenirse açmak kolay olur..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- eski facebook hesaplarımı nasıl silebilirim
- facebook'ta arkadaşın olmayanlarin paylaşımlarını görme
- top eleven token hilesi
- facebook gizli hesap görme
- facebook beğeni hilesi
- facebook hesap dondurma
- facebook arkadaşları gizleme
- facebook hesap silme linki
- facebook video indir
- ınstagram giremiyorum
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X