Şimdi Ara

Facebook arkadaş ekleme engeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir şey sorucam facebook'da arkadaş ekleme engeli ne gibi durumlarda veriliyor,

ceza süresi ne kadar oluyor bir de ceza geçiyor mu sürekli ceza devam ediyor mu arkadaşlar?

ne gibi eksileri artıları vardır bilen arkadaşlar, detayları aktarabilir misiniz?

• genelde sınırsız veriyolar diye biliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlkinde 1 hafta veriliyor tekrarlarsa 1 ay sürüyor. Arkadaşlık gönderme engeli yiyenler herkese mesajda atamıyor. Sadece arkadaşlarına atabilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Creative BLack -- 6 Eylül 2014; 18:33:34 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creative BLack

İlkinde 1 hafta veriliyor tekrarlarsa 1 ay sürüyor. Arkadaşlık gönderme engeli yiyenler herkese mesajda atamıyor. Sadece arkadaşlarına atabilirsin...

normalde ortak arkadaşım olanları ekliyorum hocam da dün tanımadığım birini bi an boşluğuma geldi ekledim o da kabul etmemiş,

şimdi ceza alma riskim var mıdır?

bir de en fazla 1 ay mı ceza veriyorlar geçici mi oluyor bu ceza yoksa kalıcı mı oluyor önceden tedbir almak istedim dün o kişi de kabul etmeyince kafam karıştı o kadar emeğim boşa gitmesin diye. çünkü çok arkadaşım vs. var

bir de son olarak facebook'da başka ne tür cezalar var hocam detaylıca bilgilendirir misiniz hem başka arkadaşlar da yararlanır.

internetten aradım da hiçbir şekilde facebook engellerini felan bulamadım kendi sitelerinden, hep ceza almış kişiler nasıl açılır diye felan soruyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: sungur1907

genelde sınırsız veriyolar diye biliyorum

sınırsız alan birini görmedim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sowyet

quote:

Orijinalden alıntı: Creative BLack

İlkinde 1 hafta veriliyor tekrarlarsa 1 ay sürüyor. Arkadaşlık gönderme engeli yiyenler herkese mesajda atamıyor. Sadece arkadaşlarına atabilirsin...

normalde ortak arkadaşım olanları ekliyorum hocam da dün tanımadığım birini bi an boşluğuma geldi ekledim o da kabul etmemiş,

şimdi ceza alma riskim var mıdır?

bir de en fazla 1 ay mı ceza veriyorlar geçici mi oluyor bu ceza yoksa kalıcı mı oluyor önceden tedbir almak istedim dün o kişi de kabul etmeyince kafam karıştı o kadar emeğim boşa gitmesin diye. çünkü çok arkadaşım vs. var

bir de son olarak facebook'da başka ne tür cezalar var hocam detaylıca bilgilendirir misiniz hem başka arkadaşlar da yararlanır.

internetten aradım da hiçbir şekilde facebook engellerini felan bulamadım kendi sitelerinden, hep ceza almış kişiler nasıl açılır diye felan soruyorlar.

Arka arkaya on, onbeş yada yirmi kişiyi ekleye engel gelebilir. Bir kaç eklemele sorun olmaz.. Önerecegim tel dogrulaması yaparsan hesabın kitlenirse açmak kolay olur..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Facebook’ta Soyisim Kaldırma
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.