Şimdi Ara

Facebook arkadaş ekleme engeli?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
62.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün nedense herhangi birini arkadaş olarak eklemek istediğimde ekleyemiyorum şu yazı geliyor sizce sorun nedir?
    This Request Can't Be Sent
    Do you know this user personally? To prevent misuse of Facebook, this request can't be sent. To learn more, please visit the Help Center. If you believe you're seeing this message in error, you can report the problem.

• Çok fazla arkadaşlık isteği göndermiş olabilir misin son zamanlarda? Sana "Bu kişiyi şahsen tanıyor musun?" diyor. Ortak arkadaş olmadığından ve fazla arkadaşlık isteği göndermiş olduğundna böyle bir hata veriyor olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tech. Türk

Çok fazla arkadaşlık isteği göndermiş olabilir misin son zamanlarda? Sana "Bu kişiyi şahsen tanıyor musun?" diyor. Ortak arkadaş olmadığından ve fazla arkadaşlık isteği göndermiş olduğundna böyle bir hata veriyor olabilir.

43 tane ortak arkadaşım olan kişiyi ekleyemiyorum.
  • Çok fazla ekleme yaparsanız öyle oluyor 1haftaya kalkıyor en erken
  • bendede var aynı sıkıntı umarım kalkar 1 haftaya...konuyu acan arkadasın sıkıntısı gectimi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niang21 -- 18 Ağustos 2010; 1:02:47 >
  • Bende vardı 3-4 gün önceye kadar...GeçtiVe sana tavsiyem;Sürekli ekle o ne kadar derse desin sen ekle gönderildi diyesiye kadar muhakkak gönderiyorBenim bazen 3.denemede,bazen 10.denemede,değişiyor yani,ama muhakkak gönderiyor.
  • aynı sorun bendede var yahu. pratiği olan var mı başka ???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Facebook’ta Soyisim Kaldırma
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_rappe

Arkadaşlar bugün nedense herhangi birini arkadaş olarak eklemek istediğimde ekleyemiyorum şu yazı geliyor sizce sorun nedir?
    This Request Can't Be Sent
    Do you know this user personally? To prevent misuse of Facebook, this request can't be sent. To learn more, please visit the Help Center. If you believe you're seeing this message in error, you can report the problem.

Bu ekleme talebi Gönderilemedi

Bu kişiyi tanıyormusunuz(burası önemli>) Facebook u kötü emelleriniz mi için kullanıyorsunuz ?.Bu ekleme talebi Gönderilemedi.daha fazlasını öğrenmek için yardım sayfamızı ziyaret edin. eğer bu mesajın yanlış olduğunu düşünüyorsanız. bunu tarafımıza rapor edebilirsiniz.

Yani arkadaş galiba önüne geleni ekledi Facebookta şöle bir kulağını çekmek istedi herhalde

• Arkadaşlık isteği beklemede olanları sil
  • quote:

Orijinalden alıntı: korkmalaan

Arkadaşlık isteği beklemede olanları sil

Nerden görücez onları?
  • up
  • Seninki yine iyi,ben aynı sebepten dolayı arkadaşlık isteğini kabul edemiyordum.Bu kişiyi tanıyor musun ? diyordu
  • arkadaşlar bugün arkadaş eklerken birden sayfadan attı ve tekrar giriş yapmamı istedi. ve giriş yapınca arkadaşlık isteği göndermem 1 aylığına engellendi dedi. bunu nasıl çözebilirim yardım edin ltfn.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnr_ksk

arkadaşlar bugün arkadaş eklerken birden sayfadan attı ve tekrar giriş yapmamı istedi. ve giriş yapınca arkadaşlık isteği göndermem 1 aylığına engellendi dedi. bunu nasıl çözebilirim yardım edin ltfn.

çok arkadaş ekleyince öyle oluyo yapçak bişey yok 1 ay beklicen sonra dikat et bida yaparsan face hesabın iptal olur
  • yeni konu açmak istemedim, Kız arkadaşıma profil açtık ancak engel yedi 2 günlük. Eklediği herkes üniversiteden arkadaşı. Facebook kız arkadaşımı ondan daha mı iyi tanıdığını sanıyor. Kimin kiminle arkadaş olduğunu nerden bilebiliyor? Sadece tanıdığınız kişileri ekleyin diyor birde utanmadan. Tanıyoruz kardeşim yüzyüze hergün görüyoruzda. Alt tarafı 30 kişi eklendi yani.
  • ben tanıdığım bir arkadaşıma arkadaşlık teklifi gönderdim olmadı. hemen 1 daha gönderdim.
    4 gün engelledi. ne mesaj atabiliyorum artık ne arkadaşlık teklifi gönderebiliyorum.
    daha önceden de 2 gün engellenmiştim 1 ay önce filan :)

ne yapmaya çalışıyorlar anlamıyorum
  • bu facebook bokunu çıkarda kendi arkadaşımı ekleyemez oldum 1.5 yıllık hesap 3 kere üst üste gönderdim diye 1 hafta ban yermi bi insan yokmu bunun çözümü_???
  • aynen iyice boku çıktı bu facebook un , 1 aylığına engellediler arkadaşlık isteklerimi bende kızdım msj attım yardım merkezine verdikleri cevap çok sayıda arkadaşlık isteği spam işaretlemeri acaip uyuz oldum kapatıcam böyle giderse.
  • Bende de aynı sorun var maalesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.