Şimdi Ara

Facebook, ana sayfa akışını yeniliyor: İşte yeni özellik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Facebook, ana sayfa akışını yeniliyor: İşte yeni özellik



    Meta, mobil cihazlardan giriş yapan kullanıcıların fark edeceği yeni akış sekmesini tanıttı. Yeni sekme, kullanıcıların takip ettiği kişilerden, gruplardan ve sayfalardan gönderileri filtrelemelerini sağlıyor ve içerikler kronolojik olarak gösteriliyor. Kullanıcılar en çok önemsedikleri kişileri ekleyebilecekleri favoriler listesi de oluşturabiliyor.



    Ayrıca Bkz.Facebook, tek hesapla beş profil oluşturabilmeyi test ediyor



    Meta CEO’su Mark Zuckerberg, platforma getirilen yeni özelliğe ilişkin olarak “Bugün, arkadaşlarınızdan, gruplarınızdan, sayfalarınızdan ve daha fazlasından gelen gönderileri kronolojik sırayla ayrı ayrı görebileceğiniz bir akış sekmesini kullanıma sunuyoruz. Akış, size deneyiminizi daha fazla özelleştirmeniz ve kontrol etmeniz için bir yol sunacak.” diyor.



    İçerikler kronolojik sırayla gösterilecek



    Meta, yakın zamanda Instagram için benzer bir özelliği kullanıma sundu. Fotoğraf paylaşım uygulamasında kullanıcılar, akışlarını yalnızca takip ettikleri veya favorilerine ekledikleri hesaplardan gelen içerikleri veya her ikisini de kronolojik olarak görecek şekilde değiştirebiliyor. Şimdi bu özellik Facebook’ta.



    Facebook, ana sayfa akışını yeniliyor: İşte yeni özellik



    Şu an test aşamasında



    Meta’nın açıklamasına göre, yeni akış sekmesini şu anda belirli Android telefon/iPhone kullanıcıları görebiliyor, önümüzdeki hafta herkese açılacak.



    Meta, gezinme çubuğunun kullanıcının en çok neyle uğraştığına bağlı olarak değişebileceğini ancak kolay erişim için kısayolları sabitlemek isterlerse gezinme çubuklarını özelleştirebileceklerini belirtiyor. Bu özellik her iki platformda da olacak.




    Kaynak:https://www.androidcentral.com/apps-software/facebook-introduces-home-feeds-tabs







  • Allah askina facebook kullanan mi kaldi artik? 60yas ve uzeri yeni kesfettigi icin facebook'u o kesime hitap ediyor 😁

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kaldı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 91 doğumluyum benimle beraber büyüyen nesil kullanmıyor şöyle bi yakın çevreme baktığımda. Şimdiki kullananlar yeni nesil ilerleyen zamanlar kullanmayacaklar böyle kısır döngü. Nedendir bilemiyorum ama Facebook instagram vb platformlar bana çok itici geliyor öyle bi nefret etmişim ki kendim bile şaşırıyorum düşünüyorum cevap bulamıyorum sanırım yalan dolan trol yapmacık eline iğne batsa paylaşan veya yediğini içtiğini belki paylaşanlardan kaynaklı ama en çok dolandırıcılık konuların daha kolay müsait olduğu içindir etkileşimi daha kolay olduğu için. Tüm bu saydıklarımın arasında kayboluyorsun amacına doğru kullanılsa bile.

    YouTube desen tiktok çıktı yeni yeni rahatladı şahsen bence gerçi orada da sapma sapan şeyler olabiliyor. Twitter ise anlatmaya gerek yok görüyoruz ama Google Apple Microsoft gibi hesapları takip ediyorum bildirimleri açık okuyup geçiyorum yoksa dalıp kaptırdın mı rezalet ama tüm bunların sorunlusu biziz insanlık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 22 Temmuz 2022; 14:6:27 >




  • anam babam memleketi takip ediyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Günlük 5 dakika ile sınırladım kullanımı. İns, face, snap, tumb, flicr, reddit… hepsini azalttım

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.