Şimdi Ara

..:::FACEBOOK AIRLINE MANAGER TUTKUNLARI:::.. (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
630
Cevap
7
Favori
80.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet sözleşme süresi bitince satamadıkların boşa gider
  • Arkadaşlar bende oyuna 1 haftadır başladım baya zevkli ve biraz taktiklere falan baktım şuan 22 ejr 190-200ar ve 4600 pax puanım var ben bu pax puanlarını en faydalı olacak neye harcayabilirim bilgisi tecrübesi olan arkadaşlar yardım lütfen.. :)
  • oyunda pax point için ne yapmak gerekiyo . kazanabildiğimle bi tek AM Trusted alabıldım kargo falan 2000 ıstıo ımkansız duruo :) catering yapıorum 1 haftadır 20 poınt geldı bı baska yok tum ucaklara wifi falan full geliştiriyorum yok gelmiyor . 200 trusteda verdım 240 daha var 18 lvlım 440 total gelen . oyun gelişse uçus sayısı artsa 100 ektra içinde 4000 istio ne yapmak lazım bı yerde yanlıs mı yapıyorum . Achievements dede yapabıldıgımı yapıyorum.
  • Airline Manager 2 facebookta çıktı 1 hafta önce
  • Arkadaşlar bu bonus point nasıl kazanılıyor? oyunla ilgili detaylı bir inceleme yapabiliecek kimse var mı?
  • konuyu hortlatayım dedim airline manager 1 deki bazı hatalar ve oyun düzensizliği ile ilgili olarak yeniden yapılanan ve daha da güzelleşerek açılan airline manager 2 'ye de burada ki bütün arkadaşlarımızı davet ediyorum...aynı zamanda bilmediğiniz ve öğrenmek istediğiniz herşey için bilgisi olan yardım etmeyi seven arkadaşlarıda face'deki grubumuza beklerim.Gelirseniz sevinirim...Airline manager 2 deki şirket ismim Turkish Airlines - T.H.Y dir bilginize...

https://www.facebook.com/groups/228512144247898/?ref=ts&fref=ts

• Ben de devam etmekteyim halen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tufan_1907

konuyu hortlatayım dedim airline manager 1 deki bazı hatalar ve oyun düzensizliği ile ilgili olarak yeniden yapılanan ve daha da güzelleşerek açılan airline manager 2 'ye de burada ki bütün arkadaşlarımızı davet ediyorum...aynı zamanda bilmediğiniz ve öğrenmek istediğiniz herşey için bilgisi olan yardım etmeyi seven arkadaşlarıda face'deki grubumuza beklerim.Gelirseniz sevinirim...Airline manager 2 deki şirket ismim Turkish Airlines - T.H.Y dir bilginize...

https://www.facebook.com/groups/228512144247898/?ref=ts&fref=ts

Gruba istek attim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Airline Manager 2 oyunu için grubumuz aktif gelmek isteyen PM atabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AirSupport

Airline Manager 2 oyunu için grubumuz aktif gelmek isteyen PM atabilir.

Hocam merhaba ben daha yeni başladım oyuna beni alırsan sevinirim ayrıca rotada uçuş yapmış uçağı satamıyorum rotadan çıkarın diyor çıkarmayı başardım bu sefer hangara alın diyor hangara çekemedim uçağı nasıl yapıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: KSKcarpediem

quote:

Orijinalden alıntı: AirSupport

Airline Manager 2 oyunu için grubumuz aktif gelmek isteyen PM atabilir.

Hocam merhaba ben daha yeni başladım oyuna beni alırsan sevinirim ayrıca rotada uçuş yapmış uçağı satamıyorum rotadan çıkarın diyor çıkarmayı başardım bu sefer hangara alın diyor hangara çekemedim uçağı nasıl yapıcam

Uçağı ana Hub'ınıza geri getirin ve rotayı kapatın. Ardından satabilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar gelirim düştü. Sanırım ilk 20 uçuştan sonra gelir düşüyormuş. Simdi ucagima kimse binmiyor 15-20 kişi anca. Reklam verdim yine artmadi. Ne yapmam gerek?
  • AirSupport kullanıcısına yanıt
    Onu nasıl yapıcam uçuş kısmında rota tikini kaldırıyorum bişey değişmiyor bilale anlatır gibi anlat lütfen
  • Birisi rota kapatmayı ve uçağı hangara almayı anlatabilirmi rotayı kapatıçam ama ana hangara almanız gerekmektedir diyo bakım haricinde hangara nasıl alıcam Airlines Manager 2 oyun Androidde oynuyorum
  • quote:

Birisi rota kapatmayı ve uçağı hangara almayı anlatabilirmi rotayı kapatıçam ama ana hangara almanız gerekmektedir diyo bakım haricinde hangara nasıl alıcam Airlines Manager 2 oyun Androidde oynuyorum

uçak ana başlangıç havalanına geri dönerse hangara girmiş olur. yani uçağı base havaalanına geri döndür
  • tLqA kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkür ediyorum
  • Uçaklarım neden zarar ediyor bi türlü anlayamadım uçaklara eklenen 4 özelliğide ekledim Wifi falan ekonomi ve business koltuklar var rota talebi %95 reklam verimi %100 ama yinede uçaklar 40 60 kişi ile gidiyor uçak erj190 bi kaç kere yüzde yüz dolu gitti şimdi birden bıçak gibi kesti nedenini anlamadım yardımcı olabilecek varmı
  • quote:

Uçaklarım neden zarar ediyor bi türlü anlayamadım uçaklara eklenen 4 özelliğide ekledim Wifi falan ekonomi ve business koltuklar var rota talebi %95 reklam verimi %100 ama yinede uçaklar 40 60 kişi ile gidiyor uçak erj190 bi kaç kere yüzde yüz dolu gitti şimdi birden bıçak gibi kesti nedenini anlamadım yardımcı olabilecek varmı

Airlinemanager 2 ise eğer oynadığın;şöyle anlatayım gideğin yerin Talebi % 100 olsa bile uçağında boş yer kalabilir çünkü oranın ekonomik,businees ve first class taleplerine göre uçak kaldırman lazım..Dahada açacak olursak misal sen Ekonomi : 40 Businnes : 40 First Class 20 yazan yere 100 kişilik ekonomi koltuğu olan uçak gönderirsen sadece 40 kişilik bilet satarsın.

Benim sorumda şu arkadaşlar aynı rotaya çok fazla uçak göndersek herhangi talep azalması vs gibi şeyler oluyormu?

• merhaba..bu rota olayi çok sıkıntılı benim uçaklarda %20 boş gidiyor..benim bir kaç sorum daha var..

yatırımlardan bize para geliyor mu? yani hem yatıran şirket hemde ben kazabiliyor muyum?

yemeklerde hep %70 olanı seçiyorum..hata mı yapıyorum?

kargo taşımacılığını nasıl açabilirim?

hub kaldırma var mi? (hub değiştirme var sadece?) İstanbul seçtim

reklamın gelişmiş ve simple bölümü arasında çok fark var mı?

iyi uçuşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu oyunu 2 yıl önce oynadım ozamanlar gelişmemişti fazla bugün airline manager 2 oynamaya başladım tek kelimeyle çok güzel gelişmeler olmuş görsel olarak.Ayrıca borsa işi beni baya etkiledi eski oyuna göre eskiden oyunda 10 bin civarı hisse alıyordum karşıdaki firmanın hisse fiyatları sabit kalıyordu karşı firma uçak almayana kadar yada gelişmeyene kadar artmıyordu manager 2 de hisse altım bi f5 attım hop hemen fiyat arttı bi kaç dolar tabi nekadar aldığınıza bağlı yükselişteki firmalardan yüklü miktarda alıyorum kısacası oyunda borsa çok önemli baya kar getiriyor uzun vade ile oyundaki ismim aynı hissedarlarımı bekliyorum kesinlikle pişman almazsınız kar edersiniz hatta bu arada yardım isteyen varsa yardımcı olabilirim
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.