Arkadaşlar facebook hesabım uzun zamandır yoktu bende bi açıyım dedim arada bakarım filan diye. 2 gün önce actım, çok güzel gmaili girdik onayladık, telefonu girdik kod geldi onayladık bikaç sayfa beğendim, bi tanede fotograf ekledim profil fotosu.Yattım kalktım hesap kapanmış. Hesaptaki değişik(?) faaliyetler yüzünden kapandı yazıyor ve bu çıktı açtım ön kamerayı çektim bi foto gönderdim, ara ara bakıyodum inceleniyor yazıyodu bi gün önce tamamen hesabınız kapatılmıştıra döndü. Neyse dedim bi tane daha açtım.Şüpheli hiçbir hareket yapmıyorum bu arada ne yapabilirim ki. Yine outlookla açtım onayladım, telefonu yazdım kod geldi onayladım.Arkadaş ekledim tanıdıkları 10-15 kişi filan.Gecenin köründe biri kabul etti fotolarını begendim.Bikaç sayfayı takip edip uyudum. Biraz önce kalktım yine resim istiyo ama biliyorumki göndericem 1 gün sonra tamamen kapatıcak. Derdi ne bu facebookun bunu daha önce yaşayan var mı ? Resmen açamıyorum facebook hesabı her açtığımı kapatıyo facebook.Nasıl olcak bu nasıl hallederim?
IP degistirmedikce yapacak birsey yok, FB en akilli sistemlerden birisidir, algoritimleri cok hassadir ve aninda taniyor kisyi. Sana olan banada oldu pes ettim.