Şimdi Ara

Facebook'a video yükleme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
35.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün gece bir tane yükledim bilgisayarımdan. birkaç tane daha var fakat dün akşamdan beri belki 10 defa denemişimdir dakikalarca bekliyorum. yüklemeyi bitiriyor daha sonra video işleniyor diyor ve öyle kalıyor. tekrar videolarıma gidiyorum yüklenmiş mi diye hayır yüklenmemiş. 15 mb lık bir dosya çok büyük de değil.

• su sorunun cvbını bılen bi müsluman yokmu bende de aynı sorun verdi ve ne ettıysem duzelmedi
  • bana sormadan nıe yazıma reklam koyuyorsunuz reklam bana aıt degıl bn tavsıye etmıyorum ve bu yazdıgım yoruma da eklıyceksınız bılıyorum ODA BANA AIT DEGIL bilginize
  • aynı sorun bendede mevcut
  • video mp4 formatında olacak ve belli bir süreyi gecmeyecek .ona göre yükleme yapın
  • Arakdaşlar videoyu Internet Explorer'dan yükleyin. Yüklenirken herhangi bir internet sayfasıyla uğraşmayın.

Bir de video bilgilerini video yüklenirken değil, video yüklendikten sonra girin. (Adını - açıklamalarını vs.)
  • Bende video yüklemeye çalışıyorum 16 dakikalık bir video uzun biraz. Video işleniyor diyor ama öyle bekliyor halada bekliyorum. Deli olcam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    youtube video yüklenme sorunu
    14 yıl önce açıldı
    FORUMA VİDEO YÜKLEME
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: theend111

Bende video yüklemeye çalışıyorum 16 dakikalık bir video uzun biraz. Video işleniyor diyor ama öyle bekliyor halada bekliyorum. Deli olcam

Konuyu hortlatmış olacam ama aynı sorunu yaşıyorum. 5 dk lık bir video yüklemeye çalışıyorum. Video işleniyo diyo. Videoyu sayfada bi türlü bulamıyorum. Yok mu bunun bi çaresi?
  • Evde bırkaç tane pc var bızde. Örneğin masa üstü olandan facebook a girip video yukle dediğimde loading çizgisi mavi olarak doluyor ve yukleniyor. Ama bu kulandığım pc de yukle diyorum videon yüklenirken lütfen bekle diyor. mavi olması gereken hat dolmuyor aynı kalıyor ve yuklenmiyor. Aynı pc de başka browserlarlada denedim olmadı. Yükleyebildiğimpc nin işletim sistemi windows 7 34 bit . Yükleyemediğimkinin ise windows 64 bit.

Aklıma explorer ayarlarındandır diye geliyor ama başka browserlardada yuklenmıyor işin ilginci.

Bu seçeneği geçtim diyorum flash playerdan kaynaklanıyordur dedim onuda guncelledim. Video yuklenmeye pc de fotosorunsuz yuklenıyor ama.

Çözemedim bakalım ugrasıyorum arada: D Neyden olabilir bir fikri olan varsa deniyeyim. Dunya sorunla karsılastım cok surmemıstı cözmm bir su ufak sorunu çözemedim :D
  • facebook tan telif haklarından dolayı banlanmışsınız , uzun bir süre video yükleyemezsiniz . youtubeye yükleyip linkini facebooktan paylaşabilirsiniz .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.