Şimdi Ara

Facebook 7.000 TL paramı yedi! (YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba.

    1.OLAY: Facebook reklam hesabıma dün Facebook'un izin verdiği sınır olan 3.585 TL para yatırma işlemi yaptım fakat kart arkadaşımın olduğu için yani; facebook hesabı ve kart ismi farklı olduğu için reklam hesabımı askıya aldı fakat parayı karttan çekti. Hesap onaylama işleminden sonra hesabımı açtı fakat paramı ne facebook reklam hesabıma ne de banka hesabıma yatırmadı.

    2.OLAY: Bir gün sonra aynı işlemi bu sefer facebook hesabı ismi ve banka kartı ismi aynı olan arkadaşımızın üzerinden işlemi denedik. İlk olarak 100 TL ile bir deneme yaptık ve işlem sorunsuz gerçekleşti. Ardından 3.400 TL'lik bir ödeme yapmak istedik fakat bir gün önce çıkan sorunun aynısı çıktı ve şüpheli bir şeyler görüldüğü söylenerek işlem gerçekleşmedi ama para yine çekildi.

    Şuan 7.000 TL'nin üzerinde bir param Facebook tarafından el konulmuş durumda. Bir sürü mail attık, form doldurduk dönüş yok. Paraya ne olduğuna dair hiçbir fikrimiz yok, gerçekten çok zor durumdayız şuan.

    Varsa yardımcı olabilecek biri acil yardım bekliyoruz. Hayırlı günler.







  • Avukatla görüşün dolandirilmis olmalısınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha adam akıllı müşteri hizmetleri bile bulunmaya ve bir sosyal medya kurumu olan facebook a bu kadar para yatırmak zaten mantıklı bir iş değil size önerim facebook a ulaşmak yerine hakkınızı ziyadesiyle almak için hukuksal yollarla ilerlemenizdir zira facebook a ulaşmak gibi bir durum çok zayıftır...
  • facebook a o kadar para yatırılır mı arkadaşım ya ?
  • Naptın hocam. Az para da değil. Sosyal medya konusundan iyi anlayan bi avukata ulaş derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soguk su

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.