Şimdi Ara

Facebook 50$ Reklam Kuponu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Facebook'ta reklam hakkımı satıyorum reklam verecek birşey bulamadığımdan. 12-02-2012 tarihine kadar kullanılması gerekiyor. 50$ değerinde. Paypal & Neteller ile ödeme kabul edilir. Aynı anda kod yollanacaktır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Facebook 50$ Reklam Kuponu

• Bedava aldığın bu kuponu kaça satıyorsun acep fiyatını öğrenebilirsem belki alabilirim, reklam yaparken forumun linkine yönlendirebiliyor muyum izin veriyor mu ? Web sitem yok çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

Bedava aldığın bu kuponu kaça satıyorsun acep fiyatını öğrenebilirsem belki alabilirim, reklam yaparken forumun linkine yönlendirebiliyor muyum izin veriyor mu ? Web sitem yok çünkü

35 tl aklımdan geçiyor yaklaşık 90 tl değerinde bir kod. diğer fb reklamlarıyla aynı bir farkı yok ben kullanmayacağım için reklam vermek isteyen olursa kullansın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VESIM -- 14 Ocak 2012; 21:15:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VESIM

quote:

Bedava aldığın bu kuponu kaça satıyorsun acep fiyatını öğrenebilirsem belki alabilirim, reklam yaparken forumun linkine yönlendirebiliyor muyum izin veriyor mu ? Web sitem yok çünkü

35 tl aklımdan geçiyor yaklaşık 90 tl değerinde bir kod. diğer fb reklamlarıyla aynı bir farkı yok ben kullanmayacağım için reklam vermek isteyen olursa kullansın.

Peki reklam şartları nedir ? Forumdaki linke yönlendirebiliyor muyum, nerede çıkıyor ve ne kadar süreyle kalıyor ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VESIM

quote:

Peki reklam şartları nedir ? Forumdaki linke yönlendirebiliyor muyum, nerede çıkıyor ve ne kadar süreyle kalıyor ?

valla sana yalan söylemeyecem şu kadar çıkar şunu yaparsın bu çıkar diye. normal reklam koyacaksın sadece bu ücretsiz olacak. süresi sanırsam reklamın durumuna bağlıymış bir kaç sitede öyle gördüm. istediğin linke yönlendirebiliyorsun resim ekleyebiliyorsun birde tanıtım ekliyorsun sadece o bölümünü gördüm

• Ben onu biraz araştırayım, netleşsin ben size ona göre pm atarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.