Şimdi Ara

Facebook, 50 operatör için ücretsiz mobile erişim imkanı sağladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
11.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • slm arkadaşlar ben bağlandım ama resimler gözükmüyor m.facebook.com dan balanınca resimler cıkıyordu ne yapabilirz bilgisi olan varmı tşk
  • opera mini ile deneyen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tikak

Almanya, Fransa, İtalya, İsviçre, İngiltere, ABD vb ekonomisi gelişmiş ülkelerin neredeyse hiçbirisi yok, adamlar haklı. Facebook'a girip zaman öldürmekten daha önemli işleri var. Çalışmak!!!

Arkadaşlar,benim yorumum farklı ve burda sanırım yazılmamış.

PDA telefonlar konusunda az çok bilginiz vardır,yada benzeri telefonlar hakkında.

Bahsettiğiniz ingiltere,amerika,almanya gibi ülkeler gelişmiş ülkeler olarak anılır zaten ekonomi sayfalarında,yukardaki listedekiler ise gelişmekte olan yada daha düşük seviyede olanlardır.

Gelişmiş ülkelerde,özellikle amerikada ve avrupada insanlar wireless bağlantıları ile bilgisayarvari telefonlarıyla PDA ile, iPhone ile ücretsiz gitmekteler facebook sitesine.Siz nasıl bilgisayarınızdan ücretsiz giriyorsanız,onlar da wireless özelliği taşıyan cihazlarıyla yolda,iş yerinde her yerde istediği şekilde facebook ve twitter tarzındaki sitelere girmekteler.Ne işleri var adamların operatörün ekstra ücretlendirdiği tarifelerle internet kullanmakla.

PDA ve smartphone cihazları hakkında bilgisi olmayanlar bir araştırsınlar.KUllananlara, Nokia gibi telefonlar sıkıcı geliyormuş.

• Arkadaslar bi kac saate kadr 0.facebook.com girebiliyordum ne olduysa cıktıktan sonra oldu ve şimdi denemeye calştım

''Özür dileriz. 0.facebook.com gsm operatörünüz tarafından desteklenmemektedir.

Git:m.facebook.com (Standart veri ücretlerine tabi olabilir.) ''

diye bir bilgiyle karsılasıyorum

avea yım bilgisi olan yardım etsn :S
  • bu site aıldığı ilk gün aveada bedava oldu. ondan sonra ücretli girmeye başladı. avea zaten bişeyi de doğru yapsa şaşardım
  • Arkadaslar Bu Operatörlerin Ne Yapacagı Belli Olmaz.İyi Bilgi Alıp Girmenizi Tavsiye Ederim.Bayii Gibi...... Bende Girdim 0.Facebook.com Şu Anda Turkcelliyim 1 TL Gitti Doğrumu Şimdi Bu Yaptıkları İnsan Reklamını Yapar TV De Nasıl Girileceğini AltYazıda Anlatır...Hayret Bişey.. :D
  • Sağlamasınlarda ne yapsınalr dünya üzerinde o kadar çok kullanıcı varki adamlar kıyak yapmışalr.
  • Sağlamasınlarda ne yapsınalr dünya üzerinde o kadar çok kullanıcı varki adamlar kıyak yapmışalr.
  • iphone uygulamasından girdiğimizde üsretlendirme olurmu (facebook 3tl lik paket mevcut)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

iphone uygulamasından girdiğimizde üsretlendirme olurmu (facebook 3tl lik paket mevcut)

Hocam gider büyük ihtimalle.Siz tl yokken deneyin.
  • 4,5 yıl önceki konu ama çok merak ettiğimden yazıyorum bu erişimin ücretini facebook mu operatörlere ödüyor? Ve bu miktar ne kadar? Cidden çok merak ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: 1907adem

4,5 yıl önceki konu ama çok merak ettiğimden yazıyorum bu erişimin ücretini facebook mu operatörlere ödüyor? Ve bu miktar ne kadar? Cidden çok merak ettim

0.facebook kaldirildi benim bildigim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • olsun varken ki dönemde o erişim ücretlerini kim ödüyordu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.