Şimdi Ara

Facebook ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar facebookta arama kısmında çıkmamak için ne yapabilirim ? mesela birisi ismimi yazdıgı zaman beni bulmasını istemiyorum ? tşkler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yorgun şair -- 25 Temmuz 2012; 1:25:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: silvestet

Arkadaşlar facebookta arama kısmında çıkmamak için ne yapabilirim ? mesela birisi ismimi yazdıgı zaman beni bulmasını istemiyorum ? tşkler..

Aramada kendini kapatamazsın ama cep no ve e-mail ile bulamamalarını sağlayabilirsin. Bir de sana arkaraşlık isteği gönderebilmesi için arkadaşının arkadaşı olma şartını koyabilirsin. Bunları "Ana Sayfa" ikonunun yanındaki oka tıklayıp "gizlilik ayarları" sayfasına giderek yapabilirsin.
  • facebooktaaramakismindacikmamakicinneyapabilirim.com
  • [aramalardaçıkmakistemiyorum].....[/aramalardaçıkmakistemiyorum]
  • quote:

Orijinalden alıntı: great_cnta

quote:

Orijinalden alıntı: silvestet

Arkadaşlar facebookta arama kısmında çıkmamak için ne yapabilirim ? mesela birisi ismimi yazdıgı zaman beni bulmasını istemiyorum ? tşkler..

Aramada kendini kapatamazsın ama cep no ve e-mail ile bulamamalarını sağlayabilirsin. Bir de sana arkaraşlık isteği gönderebilmesi için arkadaşının arkadaşı olma şartını koyabilirsin. Bunları "Ana Sayfa" ikonunun yanındaki oka tıklayıp "gizlilik ayarları" sayfasına giderek yapabilirsin.

tşkler dostum,diğer dalga geçenlerde geç olmuş uyuyun siz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.