Şimdi Ara

FAÇA İZLERİ ÇOK ACİL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
29.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Invincibl£

quote:

Orijinalden alıntı: chatixx

Dalga geçme amaçlı sormuyorum. Ciddiyim. Bu koluna faça atmanın amacı nedir? Birisi açıklayabilir mi. Yıllardır merak ederim. Yeri gelmişken sorayım

Valla Ben kendi adıma cevap vereyim liseye yeni başlamıstım ailemle ve kız arkadaşımla sorunlarım vardı ve arkadaş cevrem biraz kötüydü bi gece içerken onlar atıyordu 2-3 tanede küçük ben attım sarhos ken hiç bişey hissetmemiştim ve ertesi gün çok pişman olmustum şuan 22 yaşındayım ve dövme yaptırmadan önce belli olmamasına rağmen evdekiler çakar diye kısa kollu giymiyordum :D en sonunda dövme yaptırıp kurtuldum

zaten normal kafayal yapmıyorsun kardeş alıyon vodkayı çıkartıyon çakıyı jileti sorasu meçhul ben ilk başladığımda hoşuma gitmeye başlamıştı acı çekmek sora iyice alıştım şuanda 43 tane kesik var kolumda elden başlayıp bileğe kadar çıkan üst üste sıra halinde bıçak kesikleri var :d tambi hastalık neden yapmışız biz bunu yav

• benim de elimde tendon ameliyatından kalma iz var ve fazla ağır kaldıramıyorum.sorun olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoveU4ever

Silah verirler boş şarjörle nöbet tutarsın

buna nedense baya güldüm ya
    konuya gelirsek bende abilerimden fln duymuştum o façalı fln olaylarını o olay birazda askerlığı nerede yaptığına bağlı oluyormuş diye biliyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EFLORD

quote:

quote:

Dalga geçme amaçlı sormuyorum. Ciddiyim. Bu koluna faça atmanın amacı nedir? Birisi açıklayabilir mi. Yıllardır merak ederim. Yeri gelmişken sorayım

Valla Ben kendi adıma cevap vereyim liseye yeni başlamıstım ailemle ve kız arkadaşımla sorunlarım vardı ve arkadaş cevrem biraz kötüydü bi gece içerken onlar atıyordu 2-3 tanede küçük ben attım sarhos ken hiç bişey hissetmemiştim ve ertesi gün çok pişman olmustum şuan 22 yaşındayım ve dövme yaptırmadan önce belli olmamasına rağmen evdekiler çakar diye kısa kollu giymiyordum :D en sonunda dövme yaptırıp kurtuldum

zaten normal kafayal yapmıyorsun kardeş alıyon vodkayı çıkartıyon çakıyı jileti sorasu meçhul ben ilk başladığımda hoşuma gitmeye başlamıştı acı çekmek sora iyice alıştım şuanda 43 tane kesik var kolumda elden başlayıp bileğe kadar çıkan üst üste sıra halinde bıçak kesikleri var :d tambi hastalık neden yapmışız biz bunu yav

43.kesik ne la kolu komple keseydin iyiydi.

• Harita derlerya :) Sende Dünyayı çizmişsin sanırım koluna :)
  • quote:

quote:

quote:

Vay anam vay kardeş 43 tane kesik varsa koldan bileğe kadarsa büyük ihtimal RDM'sin hadi 5,10 tane tamam ama 43 tane nedir inş sıkıntı çekmezsin.

• Fazla kafana takma işte batıda hatta en batıya çanakkaleye gönderirler seni
  • 43 kesik ha ? Kusura bakma arkadaşım 43 kesik atıcağna kolunuda kesseydin bari.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Maul*

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Maul*

OLum varya seni orda döverler ha olum varya façalısın diye seni orda döverler ha

sen çok çekmişsin belli

Hayır ben daha gitmedim üniversite öğrencisiyim arkaşım.

allah zihin açıklığı versin okumaya bak ben üniv bırakalı 2 sene oldu

Teşekkür ederim sanada kolay gelsin

• Abartıyorsunuz yapmasak tamamda öyle sadece façaydı, dövmeydi, yara iziydi gibi şeyler için pdrm ye ayırmıyorlar.
    Uyuşturucu kullanmanız veya ileri kronik kişilik bozukluğunuz olması gerekiyor.
    2 Olay yaşadım 1. acemi birliğimde: bir abimiz vardı almanyada doğup büyümüş ama türk vatandaşı, orda uyuşturucu ticareti yapıyordu.
    Orda aranırken teknesiyle türkiye ye geliyor burdada asker kaçağı olduğu için askere almışlar 38 yaşındaydı, tüm vucud dövme, ciddi bir
    fiziği vardı boy kilo ve kaslar kusursuz, kendine kullanıyormuş ama o kadar müptelası değildi. Bu abimize sürekli xanax ve bir tane daha bi
    ilaç vardı onlardan verilirdi, silah hariç herşeyi bizimle aynıydı biz ne kadar oda o kadar. Sadece silah verilmemişti.
    2. olayı usta birliğimde yaşadım bir asker ama alayda herkes korkuyordu piskopatmış yok adam öldürmüş ağır müptelaymış falanda filan
    adamın vucudunda bin yerde jilet izi vardı hamamda falan görürdük, bu çatıya çıktı birgün kendimi atıcam falan bağırıyor elindede bir permatik
    faça atıyor göğsüne falan bana izin verin gidicem diye nöbetçi astsubay kulağı çınların süleyman abi derdim ben çıktı ne var lan dedi, çocuk
    anlattı piskopatın allahıyım vs.. vs... sonra dur dedi o iyi kesmez rütbeli berberinden sıfır jilet istedi getirdi onu verdi al dedi bunla kes işim çok
    öleceksen çabuk öl diye, sonra nöbetçi çavuşu çağırdı tutanağa başladı xxx tarihinde xxxx saatinde xxx bölüğünde görevli asker xxx kendisini
    jilet ile keserek kan kaybından ölmüştür diye. Bekliyorum tutanak hazır bitir işini dedi, asker başladı ağlamaya komutanım falanda filanda vs..
    yani birşey yaptıkları yok pdrm ye, ağır piskopatsanız sıkıntı var onlarda sağlam dayak yiyorlar ve hiç insan gözüyle bakılmıyor.
    Bir problem olmaz kardeşim sen içini rahat tut güle güle git yap gel askerliğini.

• Küçük bir ben alma operasyonu için, Acıbadem hastanesinden Doç.Dr. Cengiz Açıkel beye gitmiştim. Randevu sırasında hastasından telefon gelmişti sonra bu konu hakkında küçük bir sohbetimiz olmuştu. Faça izi tedavisinde kendi geliştirdiği bir yöntemden bahsetmişti. Kremle falan geçmesinin imkanı yok onu söyleyim tek yolu cerrahi müdahale yada arkadaşların dediği gibi kamufle ediceksin dövme ile. Başarılı bir cerrah yani ben alma işleminden çok memnun kaldım operasyon ücretini de sgk karşılamıştı.

Bunu böyle bırakıyorum belki birilerine yardımcı olur.

http://www.cengizacikel.com/jilet_izi_tedavisi.html

• herkez façalı dövmeli zaten kimsenin taktığı yok hatta bizim assubayın kolunda akrep dövmesi vardı .
    cinayet yaralama sabıkan varsa sentetik uyuşturucu bağımlılığın varsa orası ayrı...
  • akdeniz üniversitesine git sanada yenisinden sıfır iki tane kol taksınlar takma kafaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Selç|

silah sorup duruyo bu façacı silahı alıp tarıycanmı herkesı laaa leeee löööö

aboovvvv hakkat la gaçın
  • BURAYA SAÇMA SAPAN YORUM ATANLAR BELLİKİ DAHA LİSE OKUYOR ŞURAYA CİDDİ BİR ŞEY YAZDIK BİRKAÇ KİŞİ GELDİ KONUYU SULANDIRDI NEYSE BEN KONUYU KENDİMDE GİZLİYORUM GÖRMEK İSTEMİYORUM SAÇMA YORUMLAR DOLDU YOK NEYMİŞTE RDM OLDA KRAL GİBİ YAPTA KORKUYORSAN SEN GİT BEDELLİ YAP . İYİ FORUMLAR
  • Bende 1 tane maket bıçağı kesiği var. Bi arkadaşımın şerefsizliği yüzünden şaka yaparken kolumu çizdi aynen faça gibi derin. Sırf askerde faça olmadığı ispatlayamam diye gitmedim askere. bu yüzden de aöf okuyorum seneye kısmetse bitiyor.. inşallah bir sorun yaşamazsın.
  • ne sorunu olacak abartmayın yok kıçımda iz var yok parmağım yamuk.Millet dövmeli gidiyor yine de sıkıntı çıkmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: jakoben91

Küçük bir ben alma operasyonu için, Acıbadem hastanesinden Doç.Dr. Cengiz Açıkel beye gitmiştim. Randevu sırasında hastasından telefon gelmişti sonra bu konu hakkında küçük bir sohbetimiz olmuştu. Faça izi tedavisinde kendi geliştirdiği bir yöntemden bahsetmişti. Kremle falan geçmesinin imkanı yok onu söyleyim tek yolu cerrahi müdahale yada arkadaşların dediği gibi kamufle ediceksin dövme ile. Başarılı bir cerrah yani ben alma işleminden çok memnun kaldım operasyon ücretini de sgk karşılamıştı.

Bunu böyle bırakıyorum belki birilerine yardımcı olur.

http://www.cengizacikel.com/jilet_izi_tedavisi.html

Çok para istiyor.Daha önceden görüşmüştüm.5 bin liraya kadar yolu var.Ancak mevcut tedavilerin içinde onun yaptığı en iyisi.Deri nakli yapıyor.Ameliyattan sonra 5 gün şehirdışına çıkamıyorsun o da kötü birşey.

• Benim de kolu cam kesti dikiş attırdık tam iyileşmeden dikişleri aldirmisiz iz var orada nefret ediyorum Jilet izi gibi duruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kokoreç kollu değilsin inşaallah mubarek
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.