Şimdi Ara

fabrikadan modifiyeli LİNEA (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
37.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu resimler gerçek değil bence.Neden mi? 1. aracın silgilerinin seviyelerini fotoshop yapan arkadaş iyi ayarlayamamış,silgiler yukarıda duruyor.Fabrikadan silgiler öyle seviyesiz çıkmaz.2. si arabada sis farı var ama sis farını açmak için düğme yok.3.sü arabada anlaşılan hız sabitleyici var ama asr off düğmesi yok.Hız sabitleyici olan araçların hepsinde asr,esp,hıll holder vardır ama resimlerde asr off tuşunu ben göremedim.Far yükseklik ayarı düğmelerini koymayıda unutmuşlar ne hikmetse.Her şeyi geçiyorum arabada radyatör bile yok.Izgaranın arkası bom boş.Açılar tavanı da ilk defa görüyorum.Lineası olan arkadaşlar daha iyi anlayacaklardır dikkatli bakınca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roverver -- 5 Şubat 2009; 1:50:37 >
  • bence abartı olmuş.
    içi güzel ama dışını beğenmedim.
  • Güzel olmuş
  • dışı süper aslında içide çok güzel ama dışarıdaki sportif havayı biras bastırmış gibi.ama ben yinede çok beğendim.kaç papel fark alıolarmış acaba
  • Normalde lineanın tasarımı pek hoşuma gitmiyor. Ayrıca modifiyeli araçlarda pek hoşuma gitmiyor ama bu araç iç-dış gerçekten çok güzel olmuş
  • güzel olmuş
  • yakışanı yapmışLar.. HeLaL oLsun (: oLdukca güzeL..
  • Dışı iyi de içini pek beğenmedim,beni boğdu.
  • Dış görünüm çok hoş olmuş..
  • Dışı body kitli Tipo gibi olmuş. Bu kadar yumuşak hatlı bir araca sonradan takılan parçalar çok uyumsuz ve kötü durmuş bence daha özenli yapılabilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FX35 -- 7 Şubat 2009; 23:29:30 >
  • bence çok güzel olmuş içide dışıda.
  • yeni marea hlx mi geliyor dicem ama motorlarından bi haber var mı?
  • çok hoş olmuş :)
  • Bu parçaları nereden bulabiliriz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.