Şimdi Ara

Fabrika kusurlu sıfır araba (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
252
Cevap
5
Favori
14.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • konuya ne yazsak hanımefendi laf sokuyor. ama ben yine de yazacağım. Sizin aracınız bozulmuş ve servis sorunun tamamen çözülebilecek bi adımı atmış ve motora sıfır sandık motor koymuş.


    Normal şartlarda bu işlem hiçbir şekilde aracın değerini düşürmez. Ayrıca garanti demek arabanın bi parçası bozulduğunda sana sıfır araba verecekler demek değildir. Yaşadığınız hiç hoş bi durum değil. ama bunlar yaşadığımız hayatın gerçekleri.

    arabanız bozulabilir de , kazada yapabilirsiniz. Bunlar kafaya takılacak şeyler değil. size daha önce sordum yazınızdan anladığım kadarıyla sizin arabanızda oluşan sorundan dolayı servis tamamen bedelsiz sandık motor koymuş. Burada servis garanti olarak üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmiş.

    sizin mahkemeye gitmeniz , çabalamanız size sadece zaman , para kaybettirir .

    Her arabasında parça bozulan yeni araba alsaydı keşke. ama garanti demek bu değildir. Boşu boşuna kendinizi yıpratıyorsunuz. sandık motor değişimi aracın tüm sorunlarını ortadan kaldıracaktır.





  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

    Bak abicim elimde evrak yok kenarı olan şey balata yandı ödeme emri garanti kapsamında olmadığı için. Ondan sonra elimde evrak yok diyorum neden gelip gidip burda takildinız anlamıyorum. Belgelerim var evet ama bunlar mailler YETKİLİ SERVİS BANA İMZAMİ ALİP YADA ALMADAN KESİNLİKLE EVRAK VS VERMEDİİİİ. YAZİSMALARDA ARABA MOTOR KUSURLU MOTOR DEGİSİMİ MEVCUT. ELİMDE EVRAK YOOOKKK. MAİLLERİM VAR. onları paylassam için rahatlayacakmi bilmiyorum. Paylaştığım resim sıfır araba çekici üstünde benim. Balata ödeme formu zaten notumu yazmışım . Ayıptan bahsetmiştim ki kaldıki o meblayida almadılar. Yazını sonuna kadar okumadim. Ama biliyorum benden yana değilsin. Hakaret vari ne memurlugum kaldı ne insanlığım kaldı senin yazilarinda. Yemin ederim engelleme butonu varsa engelle beni sende kurtul bende . Odak noktam olamaz konuyu başka yere cekemezsin. Na mümkün . Hani dün karar almıştık yazmayacaktın. Şimdi beni face'de instada siliyorlar zaten az biraz tahmin edersini bunların sayfalarina yorumlarina gir bak ben ordada varım. Twitterda @aktash7 de benim gir sayfaya bak. Gelip burda ne yapmaya çalışıyorsun anlamıyorum. Aynı onlar gibisin aklım sizede ermiyor . Kaldıki bu karşı taraf diyeceğim artık kabul etmişken senin derdin ne . Forum kurallarina aykirimi davranıyorum. Yada sana evrak göstermek zorunda mıyım. Yada elimde ne var bunu neden bu kadar bilmek istiyorlar. Yasalar müsade ettiği sürece paylaşım yapacağım . Saygılarımla


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • nk061 kullanıcısına yanıt

    Sakinim . Ben diğer mecralardanda alıştım bir aydır bir iki kişinin çıkıpta olayı başka yöne cekmeye çalışmasına. Uyap belgemi paylaşmam yasal olurmu bilmem. Neyi merak ettiklerini cok iyi biliyorum. Ve sonuna kadar haklıyım davamdan vazgeçmem. Israrla evrak yok vermediler kısmıni günlerdir anlamıyor belge bende var mailler mesajlar onları paylasmamda yasalar için problem olabilir diye düşünüyorum. Merak etmeyiniz tahrik edip dökülmem için istediği kadar ugraşsin etkilenmem. Şimdi gerçekten bir vatandaş neden benim yanımda değil karşımda ? Acaba mahkemede hakimlerimizde beni böyle zorlarmi ? Madem bişey yok ortada araba nerde motor nerde. Çok merak ediyorsa servisin yeri belli. Bu hanımefendi böyle diyor ben belge istiyorum desin gitsin alsın. Elimde bir belge olsa bende bilirim buradan paylaşmayı ama vermediler yok. Motor için izin imza almadılar yok. Ben tüketici mağdur karşı taraftan ses yok. Onlar beyefendi kadar takmadilar kafaya kestirip attılar. Arkadaşın derdi neyse ısrarla onları haklı çıkartıp bana dava açtırıp daha eksilsin diye günlerdir yaziyor. Tüm ilgisi bu konu formda başka konularda açık oraya yazsin bizde onu okuyalım. Çok yazdim yine .kb


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • XanthiN kullanıcısına yanıt

    Sağolun teşekkür ederim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

    Tamam sen firmasin ben mağdur tüketici diyelim . Hadi benim suçum ne ? Ustalar bu insan eliyle olmayacak bir ayıp fabrika kusuru büyük kaza olabilirmis dedi. Hadi firma olarak buyur teraziyi eşitle. Gunlerdir okuyorsun her detayı biliyorsun buyurun dinliyorum .

    Ben MAĞDUR TUKETİCİYİM . Anlatın ne olsun istiyorsunuz ne olmalı ? Belge paylaş demeyin vermediniz belge. Uyap numaramda var. Avukatimda var. Anlatın herkes okusun teraziyi eşitleyin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonsuzluq S kullanıcısına yanıt

    Lütfen fiyat etkilenmez diyorsunuz ya

    Ya siz alın ya hemen alıcı bulun satalım bitsin. Söz daha yazmayacağım. Ben paramı alır giderim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonsuzluq S kullanıcısına yanıt

    Bakın sonsuzluk bey ben bu arabaya birşey yapmadım koskoca Alman fabrikasi hatalı kusurlu motor takmış geberip gidecektim haberlerde kaza diye konusulacakti. Kim diyecekti motoru kusurlumu diye. Sıfır aldım bozuk çıktı istemiyorum. TC bana hak sunmuş tüketiciyi koruma demişliyiz kurumlar. Ee ne yapayım oldu üstüne para verecektim. Ben sadece hakkımı istiyorum sizde destek olmayıp olurr motor değişmiş iyi olmuş diyorsunuz hadi buyurun satalım. Başınıza gelirse bu sayfayı hatırlayın olurmu . Ben iyi niyet elçisi polyanna vs değilim o parada kolay kazanılan para değil. Benim hakkımı isteme hakkım var isterse 10 yıl sürsün dava . Çocuklarım alır hakkımı. Çok şükür arabada çocuklar yoktu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kriyo K kullanıcısına yanıt

    arkadaşın kötü niyetli old. düşünmüyorum. önceki mesajımda başka bir üyenin yaptığı gibi kronolojik olarak konuyu anlatsanız ve detaylandırsanız bu gereksiz muhabbetlere ve alınganlıklara varmazdı konu bence. daha önce dediğim gibi burası forum ve burda çok fake üye, mesaj var, marka kötüleme konuları açıldı açılıyor. burası çözüm üreten yer de olmadı çoğu zaman böyle durumlarda. yalnızca millete bilgi vermek için kullanılıyor. çözüm için ekşi sözlükte konu açmak ya da açtırmak daha etkili olabilir. şu şu firma rezilliği diye konu açanlar oluyor orda ve sonuca ulaşanlarda var sanırım.


    konuyu dağınık ve konuşma dili gibi anlattığınız için böyle yanlış anlaşılmalar olur. okurken yoruyor detaylar. sizin anlattığınız detaylara biz hakim değiliz, siz konunun içinde olduğunuz için herkesin sizin kadar detayları bildiğini varsayıp cevap veriyorsunuz. ustaların dediği kaza olabilirmiş detayını ben bu mesajınızda gördüm mesela. dün soracaktım orda hiç konuşabildiniz mi ustalar vs ne diyor diye konu farklı yerlere gidince sormadım. bu mesajda yeni yazdınız sanırım.


    içinde bulunduğunuz zor durumdan kurtulursunuz umarım. bu forum da sizin marka kötüleme amaçlı konu açtığınızdan, vw öyle marka almayın diyen pejo fanatiğine kadar her mesaja açık. bu kadar gerginliğe gerek yok. detaylı şekilde paylaşabildiğiniz detayları ilk mesajda toplayıp, ustalar, yetkili serviste yapılan yapılması istenen söylenen detayları tarihe göre yazsanız yardımcı olmak isteyen olur. bu şekilde konu kısır döngüye girer.





  • Teşekkür ederim sağolun. Derdim marka yada fabrika ile değil başıma geldi yazdım . Birde başka formlarda onların sayfasındada yazılarım var. Ve hep okuyorum ne olmuş nasıl sonuçlanmış diye. İlk kez başıma boyle bir şey geliyor. Geçmişimi görebilirseniz forma üye olmam kızımın üniversite tercihleri ile ilgiliydi. Evrak yok dedikçe evrak deyip en sondada karşı tarafa çağrı yapıp beni dava etmeleri istemek nedir anlamadım. Ben zaten onlarada yazıyorum sayfalarının altına da yazıyorum arabam motor kusurlu olsa bile iznim olmadan işlem yapılması ikame aracı vermedigim takdirde polise söyleyip yasal yola basvuracaklari herşey maillerimde var. Konuyu toplayıp yazmam gerektiğini söylediğiniz için teşekkür ederim. Ben sağlıkciyim. İnanın yemek yemeye vaktim olmuyor. Şimdi yazdığım yazıyı nerde nasıl paylaşacağım yardım edermisiniz. Teşekkür ederim sağolun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kriyo K kullanıcısına yanıt

    mesela şu linkini verdiğim konuya bakın. sizinki gibi bi mağduriyet yaşamış ama bilirkişi raporu vs tarihe göre başından neler geçtiğini yazmış. böyle yapabilirsiniz mesela. konudaki ilk mesajınızda sağda üstte "mesaj değiştir" yazısı vardır ona tıklayıp düzenleyebilirsiniz.


    Fabrika kusurlu sıfır araba



    https://forum.donanimhaber.com/volvo-s90-motor-arizasi-ayipli-mal-guncelleme-mahkeme-arac-degisim-karari-verdi--135071456





  • Dava sürecinde aracı satamazsın, sürenin ne olacağı bilinmez.

    Motoru değiştirsinler bin neden istemiyorsun ki?

    Ne bekliyorsun sıfır km araba vermelerini mi?

    Aracı satın alırken 3 yıl garanti kapsamında bir yeri bozulursa tamamını değişirler mi sandın.

    Boşuna stres yaşatma kendine şöyle yapabilirsin, farklı servisle görüşüp oraya çektirebilirsin güvenmen yoksa.

  • büdünün kaşı kullanıcısına yanıt

    Sabah eve geçince yapacağım teşekkür ederim sağolun


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fth F kullanıcısına yanıt

    Garanti kapsamında benim işlediğim bir kusur degilki bu . Fabrikasyon hata motor gezinti yatağındaki bosluklar çok fazla dediler. Ben motor ustası yada otomotiv mühendisi değilim. Fabrikanın düzgün yapamadığını servis yapsa ki kaldıki gelen motorda kusurluysa bu endişeleri yaşayıp o arabaya çocuklarımı nasıl bindirebilirim. Motor takılınca daha iyi oluyorsa neden kimse almak istemiyor bilmiyorum. Ben hatalı olsam kabul eder masrafları oderdim. Ki balatada suçlandığım için benim hatamsa öderimde dedim. Usluplar ilgisizlik kriz yönetimi olmaması yukardan konuşmalar kabul edeceğim varsa dahi etmememe sebep oldu. Tüketici hakkı neyse onu istiyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kriyo K kullanıcısına yanıt

    Hanımefendi siz ne bicim laf anlamaz bi şeysiniz ya. Her mesajın altına aynı şeyi yazıp duruyorsunuz. Biz sizin arabanızı neden alalım sorun sizin sorununuz. Araba sizin arabanız . Yaşadığınız şeyler dünyada herkesin başına gelen şeyler . İnsanlar kolu bacağı olmadan dünyaya geliyor sizin derdinize bakın . Forumu ağlama duvarına cevirdiniz.

    burası forum , siz burada başınıza gelen bişeyi anlattınız insanlarda size bu işten en az zararla cıkacağınız yolları söylüyor veya anlatmaya calısıyor.

    biz servis size sıfır araba vermez diyoruz ama sandık motor yapması en kötünün iyisidir bundan daha ileri bişey olmaz diyoruz mahkemeye falan boşa gidersin parana ve zamanına yazık diyoruz sen bize gel arabayı sen al diyorsun. Sanki biz servise bu kadına araba vermeyin giyoruz. Bundan sonra cevap yazmayacağım . Sen arbanı boş beklet mahkemeye ver 3-5 sene bekle.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kriyo K kullanıcısına yanıt

    Siz arabayla yatıp kalkıyorsunuz. Hayatınızın herşeyi araba para vs . Daha arabanız yapılacağında değeri düşer vs diyorsunuz. Bizde burda size dünyada daha büyük dertler var bunları kafaya takmayın diyoruz. Daha dün düz giderken arabama çarptılar hemde hatasız boyasız dı. Napalım gidip yaptırıcaz hiçte. Kafama takmıyorum.

    size bi tavsiye de bulunacağım. Dünyada parayla telafi edilecek hiçbir şey için üzülmeye değmez. Para kazanılır , sağlık kazanılmaz şu çektiğiniz azapa hiç değmez . Bırakın servis arabanızı yapsın . Gerekirse düşüğüne satın . Ama üzelmeye kesinlikle değmez . Birazcık kendinizi düşünün .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fabrika kusurlu sıfır araba

    Bende sizin gibi hakkını almaya çalışan bir insanım edebinizi takının ve rica ederim sayfamdan çekin ellerinizi. Kızdırıp beni buraya yazdırarak konuyu uzatan sizsiniz. 242 TL nin derdine düsen siz nasil bir insansınız. Ne cüret ile beni yargılar ve had bildirmeye kalkarsiniz. İnatla üzerime geliyorsunuz . Ben konumu yazdım siz uzatip duruyorsunuz . Şayet devam ederseniz bu sefer ben sizi dava edeceğim kişisel alanıma gelip beni taciz eder nitelikte yazamazsın sen. Önce kendine bak. Susuyorum sustukça daha cesaret bulup saçmalıyorsunuz. Niyetin bariz belli . Beni formdan uzaklaştirmak . Lutfen benden ve konudan uzak dur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • sonsuzluq S kullanıcısına yanıt

    Gerekirse düşüğüne satın nasıl bir fikir vermektir ?


    Parasını vermediğiniz şeyin ahkamını kesmek kolay oluyor tabii.

  • Teşekkür ederim sn nk061


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kriyo K kullanıcısına yanıt
    Ben bu forumda eskilerdenim. Belli bir yerden sonra yazmayı bıraktım ancak böyle fazla dikkatimi çeken konu olursa yazıyorum.

    Zamanında burada araç bayilerinin elemanları türedi. Ölümüne savunanlar vardı.Sonradan ortaya çıktı ki sigortalı, o ilgili bayilerde çalışan elemanlarmış.

    Burada hala var olabilirler. Temkinli olmanız en doğrusu.

    Onun dışında sizi suçlayanlar ya zır cahildir ya da provoke etmeye çalışan tuhaf tiplerdir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Üzgünüm malesef hislerim kuvvetli. Çok teşekkür ederim yanımda olduğunuz için. Gerçekten iyi hissetmek güzel. Ben normalde iyi bir insanım kimseyi karalamam kötü düşünmem. Ama zaten ruh halim kötüyken birde böyle üstüme gelinmesi daha çok etkiliyor beni. Teşekkür ederim sağolun


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.