Şimdi Ara

Fabri'ye sallayanlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Venüsdeki Limon Ağaci

quote:

Orijinalden alıntı: ThEagles

Futboldan zerre bi b.k anladığınız yok. 5 yıllık kaleciyim, Altınorduda eğitim görmüş kaleciyim. Burada düpedüz faul var, Fabri zıplayıp topu almaya çıktığında Emenikenin yaptığı temasla adam resmen yana doğru kayıyor. İnanın çok küçük bi temas bile o an ki tüm konsantrasyonu kaybettiriyor ve zaten o temas altıpas içerisinde ne olursa olsun kalecinin dokunulmazlığı olduğu için fauldur.

Halı saha dışında futbol oynamamış, kaleciliği bilmeyen insanlar gelip burada Fabri hatalı demesin. Fabri gerek zamanlası, gerek stoperi yönlendirmesi, iyi pozisyon alması ve oyunu okumasıyla iyi kalecidir. Kalecide herşey refleks değildir. Herşey refleks olsaydı şuan Cenk Gönen yedek kaleci değil dünyada ilk 10'a girerdi.

Tam aksine iyi bi kalecilik yapmış adam fabriye iyi kalecidir demez , Kusra bakma sen kaleci filan değilmişsin saçmalamışsın baştan aşağı , Fabriye yapılan faulu geçtim o topa cıkış zamanlamasından tut atlarken korkarak atlamasına , Topa cıkışına kadar nerdeyse hepsinde hatalı adam. Ki final maçları itibari ile fabri resmen sıvadı ortalığı tolganın verdiği zarar allah aşkına fabrininkinden azmı ? Kötü adama kötü diyeceksin arkadaş kalecilik yapmışsın bide bu bi görüş olamaz cünkü mesajından saçmalık akıyor. Benim düşüncem filan diyemessin yani öyle birşey yok :D Aynı olayı bizde yaptık muslerayı şişirdik abarttık adam berbat formda oynuyor ki bu berbat formu ile bile kupa maçları bazında çok iyi bi formda oynarken berbat diyoruz kötü adama kötü diyeceğiz.

Özet olarak fabri iyi filan bi kaleci değil , Bu seviyede futbol oynayan üst düzey bi beşiktaşın kalecisi değil kısacası. Uefadan elenme sebebiniz adam başlı başına ki şampiyonluğda az kalsın sıkıntıya sokuyodu.

Allah aşkına, kaç yıllık futbol bilgin var da burada benim futbolculuğumu sorguluyorsun? Kaç tane lig maçına çıktın, hadi onları geçtim halı saha haricinde kaç defa top oynadın büyük sahalarda? Ya da topa vurmayı biliyor musun? Lisans bilgilerini at öyle konuşalım. Buradan konuşmakla olmuyor o işler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bana uzaktan şutlarda kötü geliyor sanki. ama f/p iyi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.